Antena Căutare

Cătălin Chirilă, calificat în semifinalele probei de 1000 m la CM de kaiac-canoe 2023. Competiţia e în AntenaPLAY pe 25-27 august

Cătălin Chirilă va putea fi văzut în semifinalele Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe 2023 pe AntenaPLAY, după ce s-a calificat azi, 23 august, în semifinala probei de 1000 de metri. Sportivul a obținut cel mai bun timp în seria sa.

Cătălin Chirilă kaiac-canoe Galerie
Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinalele Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe la proba lui preferată, cea de 1000 de metri. Semifinalele și Finalele competiției de la Duisburg se vor vedea live și exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 25-27 august | Agerpres

Cătălin Chirilă s-a calificat fără emoții în semifinale la proba de 1000 de metri a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe 2023. Românul este chiar favorit la această probă, care va fi live și exclusiv pe AntenaPLAY.

Românul a obținut cel mai bun loc în seria sa, cu timpul 03:57.524.

Tot astăzi, românul a obținut cel mai bun punctaj în seria în care a participat la calificările în semifinale la proba de 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023.

Citește și: Rezultatele românilor după prima zi a calificărilor la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. Semifinalele vor fi în AntenaPLAY

Cătălin Chirilă, favorit la proba de 1000 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023

Vineri, 25 august 2023, AntenaPLAY va transmite live și exclusiv cursele ce vor avea în intervalul 14:45 - 17:05 de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla programul următoarelor zile.

„Urmează un campionat foarte important şi extrem de greu. În 2019, am trecut printr-un campionat de genul acesta şi am simţit greutatea şi anvergura acestei competiţii. Merită să fie urmărită şi susţinută de toţi, absolut toţi oamenii pentru energia tuturor contează”, a transmis Cătălin Chirilă.

Cătălin Chirilă dorește nu numai să câștige aurul și anul acesta la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, ci și să doboare recordul mondial de timp la proba de 1000 de metri, care îi aparține cehului Martin Fuksa (3:42.385).

La antrenamentele pentru Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023 de la Duisburg, Cătălin Chirilă a reușit să scoată un timp foarte bun.

„Încep uşor, uşor să intru într-o formă bună, într-o formă de concurs, am avut o cursă de control la sfârşitul săptămânii şi timpul pe care l-am parcurs pe distanţa de 1000 de metri este foarte bun. Este apropiat de recordul mondial şi asta îmi dă speranţe foarte mari. Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat”, a spus Chirilă, în exclusivitate pentru Antena Sport, înainte de Campionatele Mondiale de la Duisburg.

Rezultatele românilor după prima zi a calificărilor la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe... A doua zi a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe 2023. Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă s-au calificat în Finala C2-1000 de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x