Antena Căutare

Djokovic si Murray vor disputa finala la Cincinnati

Liderul mondial Novak Djokovic il va intalni pe scotianul Andy Murray in finala turneului Masters 1000 de la Cincinnati. Sarbul l-a eliminat pe cehul Tomas Berdych care a abandonat, dupa pierderea primului set (problema medicala la umar), in vreme ce Murray l-a invins pe americanul Mardy Fish, in doua seturi.

"Stiam ca Tomas are o problema la umar, inca din meciul lui cu Federer. Asemenea lucruri se intampla cand joci mult, pe o asemenea caldura. Finala cu Murray nu are niciun favorit: este o suprafata care ii place si m-a batut aici, in finala, acum trei ani."


Murray: "Finala cu Novak va fi un bun prilej sa aflau la ce nivel sunt, inainte de US Open. Stiu ca pot castiga in fata lui, pentru ca am mai facut-o, dar va trebui sa joc mult mai bine, tinand cont de ascensiunea lui".

Rezultate semifinale

Djokovic - Berdych 7-5, 0-0 (abandon)
Murray - Fish 6-3, 7-6

Citeste si HotNews

Foto: EPA/Intact Images

Nadal si Federer, eliminati in "sferturi" la Cincinatti... Otelul invinge la limita FC Brasov. "U" Cluj revine in top, dupa 3-2 cu Petrolul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x