Antena Căutare

Plimbari cu canotca pe Dambovita alaturi de Ivan Patzaichin

In vacarmul unei zi agitate de weekend in Capitala si-a facut astazi loc farmecul Deltei Dunarii. Avandu-l alaturi, la carma, pe fostul campion Ivan Patzaichin, bucurestenii s-au bucurat de plimbari relaxante pe Dambovita, chiar in centrul orasului. Au testat, cu aceasta ocazie, canotca, o barca cu vasle, invetie romaneasca. Iar cei mai curajosi au pus si umarul la treaba.

Ochiul de apa din spatele Bibliotecii Nationale a prins astazi viata si s-a transformat, pentru cateva ore, intr-o oaza de relaxare. Oamenii si-au facut curaj si au urcat la bordul delor doua canotci care ii asteptau, inca de dimineata, la ponton.

Alaturi, la carma, le-a stat fostul campion Ivan Patzaichin. Vrea cu orice pret sa ii aduca pe oameni aproape de natura si mai ales de apa. Crede cu tarie ca plimbarea cu barca este o experienta incomparabila. Asa ca s-a bucurat sa vada ca oamenii ii urmeaza exemplul.

Si pentru ca nu e intotdeauna usor sa tii carma unei barci cu 10 persoane, indicatiile sunt intotdeauna binevenite. Odata stabilit cursul, a rasarit si spiritul competitiei.

Pentru ca evenimentul de azi a fost un succes, Ivan Patzaichin are planuri mari pentru perioada urmatoare. Pune la cale chiar si constructia unui model nou de barca. Dupa ce canotca s-a dovedit a fi apreciata atat in Romania, cat si in strainatate, noua ambarcatiune va fi creata special pentru agrement. Evenimentul face parte din programul "Conecteaza-te la natura", al Bibliotecii Nationale.

Dumitru Tudor "Ciorba" a iesit spasit din arest. Nu are nimic de impartit cu Anamaria Prodan!... Aur la Europenele de tenis de masa. Dodean si Samara s-au impus la dublu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x