Antena Căutare

Roger Federer a castigat turneul Masters 1000 de la Cincinnati

Roger Federer a pus capat unei perioade de sapte luni fara trofeu si a castigat turneul Masters 1000 de la Cincinnati, invingandu-l pe americanul Mardy Fish, scor 6-7 (5), 7-6 (1), 6-4. Revelatia acestui turneu, Fish a fost primul sportiv care i-a pus reale probleme elvetianului, dar fostul lider mondial si-a aratat repede clasa si a obtinut cel de-al 63-lea titlu din cariera.


Cu un parcurs excelent la acest turneu, americanul Fish a inceput foarte bine si finala cu Federer, reusind sa se impuna in primul set la tie-break. Elvetianul a egalat la seturi dupa un nou tie-break, iar in decisiv, Federer a facut break la 4-4 si a servit pentru meci.

Federer si-a trecut in cont cel de-al 63-lea titlu din cariera (si al patrulea de la Cincinnati), egalandu-l la acest capitol pe Bjorn Borg, impartind amandoi locul cinci in Era Open.

VIDEO Hercules - Real Madrid 1-3/ Si-a revenit Benzema!... FC Timisoara - Victoria Branesti 2-1/ Salvati de "foarfeca" lui Zicu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x