Antena Căutare

Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturi la Cincinnati

Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele puternicului turneu de la Cincinnati. Ea a fost învinsă de Maria Şarapova cu scorul de 6-3, 4-6, 4-6.

Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturi la Cincinnati
Simona Halep


Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele puternicului turneu de la Cincinnati. Ea a fost învinsă de Maria Şarapova cu scorul de 6-3, 4-6, 4-6.

Este a patra oară când cele două tenismene se întâlnesc pe teren. De fiecare dată constănțeanca de pe locul doi în lume a fost învinsă. La fel s-a întâmplat şi aseară cu toate că românca a reuşit să câştige primul set, cu 6-3.

Diferenţa a fost făcută de mobilitatea Simonei, care i-a permis o defensivă dezarmantă în faţa agresivităţii adversarei, dar şi de "generozitatea" Mariei Şarapova în ceea ce priveşte dublele greşeli (5 faţă de 2 Halep) şi greşelile neforţate (22-5). Halep a încercat şi a reuşit în acest prim set să lungească schimburile de mingi şi acest lucru a incomodat-o pe rusoaică.

Aflată în dificultate, Şarapova a apelat din nou la arsenalul de trucuri din dotare, întârzierea serviciului şi mingile aruncate greşit în momentele în care se pregătea să servească. La scorul de 1-4, ea a cerut time-out pentru a primi sfaturile antrenorului Sven Groeneveld, apoi după primul set a cerut să meargă la cabine pentru a-şi schimba echipamentul, lipsind aproape cinci minute. Antrenorul Simonei Halep, Wim Fissette, a profitat de această întrerupere şi i-a acordat şi el câteva sfaturi elevei sale.

În timpul meciului a existat un moment controversat. La scorul de 5-4 şi 15-15 pentru Şarapova. Arbitrul a strigat aut pe o minge ce părea câştigată de Halep, românca a cerut challenge, iar reluarea i-a dat dreptate.

Arbitrul de scaun a decis repetarea punctului, stârnind protestele româncei, care a susţinut că arbitrul a strigat aut după ce Şarapova a jucat mingea şi a trimis-o în fileu. Punctul s-a repetat şi a fost câştigat de rusoiacă, ea încheind ulteror şi setul, cu 6-4, după un meci de două ore şi 32 de minute de joc.

Bătălia de pe cimentul de la Cincinnati a durat două ore și jumătate. Pentru Simona urmează ultima repetiție înainte de US Open: turneul de la New Haven, unde anul trecut a câștigat trofeul.

Încă o victorie pentru Simona Halep! S-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati... Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, rănit într-un accident rutier!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x