Antena Căutare

Simona Halep - Madison Keys, vineri, nu înainte de ora 02.00, în optimi la Cincinnati

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, va evolua, vineri (joi, în SUA), cu americanca Madison Keys, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, va evolua, vineri (joi, în SUA), cu americanca Madison Keys, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Partida este ultima a zilei şi a fost programată nu înainte de ora 02.00, pe Grandstand, al doilea teren din cadrul complexului Lindner Family Tennis Center din Mason.

Înainte acestui meci se vor disputa o întâlnire de simplu feminin şi trei de simplu masculin, cu începre de la ora 18.00.

Americanca Madison Keys, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 16, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-1, pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 41 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Keys s-a impus după un meci care a durat o oră şi 14 minute şi va evolua în faza următoare cu Simona Halep.

Keys şi Halep s-au întâlnit de şase ori, de cinci ori (ultimele cinci partide) câştigând jucătoarea română. Ultima lor partidă a avut loc pe în faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore, la ediţia din 2016, când Halep a învins-o pe Keys cu 6-2, 6-4.

Singura victorie a americancei datează din 2014, de la turneul de la Sydney. Atunci, Halep a pierdut în turul I, cu 1-6, 4-6.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, în turul al doilea, în care a fost direct acceptată, la turneul de la Cincinnati. Halep a avut nevoie de două ore şi două minute pentru a trece în optimi.

Sursa : news.ro

Liverpool a câştigat Supercupa Europei după executatea loviturilor de la 11 metri... Un junior, împuşcat cu o armă cu aer comprimat, în timpul unui meci din Franţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x