Antena Căutare

Suporter arestat dupa ce a aruncat un hot-dog spre Tiger Woods

Revenirea lui Tiger Woods in circuitul profesionist de golf va fi tinuta minte mult timp de-acum incolo, dar nu pentru ca sportivul nord-american ar fi avut o evolutie de exceptie, ci pentru un incident mai putin obisnuit care s-a petrecut pe terenul de golf.

La jumatatea traseului, un fan i-a bagat in sperieti pe Woods si apropiatii lui dupa ce a trecut fara probleme de oamenii de securitate, a intrat pe traseu si a inceput sa tipe si sa-l injure pe sportiv.

Toti se asteptau la ce era mai rau, mai ales ca necunoscutul avea o punga de hartie cu ceva infasurat in ea. A bagat mana amenintator in punga si a scos un ... hot-dog.

L-a aruncat spre Woods, dar n-a fost nici macar pe aproape, apoi a fost placat imediat de oamenii de ordine, care l-au urcat intr-o masina de politie si l-au trimis pachet la o sectie din apropiere. A petrecut 24 de ore in inchisoare inainte de a fi eliberat si a fost amendat apoi cu 1000 de dolari.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

VIDEO! Gica Popescu a fost sarbatorit la Recursul Etapei!... Dragomir e convins ca ne vom califica la Mondiale. De unde atat optimism?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x