Antena Căutare

Tiger Woods revine pe terenul de golf dupa 5 luni

Cel mai cunoscut jucator de golf al lumii, americanul Tiger Woods, revine astazi in circuitele profesioniste de joc dupa mai bine de 5 luni de pauza, adica din momentul in care a izbucnit scandalul conjugal din familia sa.

Acum mai bine de 5 luni, in noiembrie 2009, media internationala a vuit de accidentul de masina pe care Tiger Woods l-a avut in fata resedintei sale, dupa care s-a aflat ca jucatorul de golf s-a certat cu sotia sa, fiindca aceasta si-a dat seama ca Woods a inselat-o ani de zile.

Astazi insa, dupa doua luni petrecute la o clinica specializata in tratarea dependentei sexuale, si dupa ce s-a impacat cu sotia sa, Elin Nordegren, Tiger Woods revine pe terenul de golf, urmand a participa la Mastersul care are loc in statul american Georgia, in Atlanta.

Woods spera sa obtina cea ce-a 15-a sa victorie intr-un Masters, insa specialistii in golf cred ca acesta inca nu are sanse de victorie, dupa pauza de 5 luni.

Cristi Chivu, fericit pentru ca va fi a doua oara tata... Goal.com si-a cerut scuze dupa ce a scris ca Rapidului i se mai spune "Ciorile Vopsite"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x