Antena Căutare

Un tată i-a pregătit fetiței sale mormântul și o duce acolo zilnic. „Aici își va găsi liniștea, se joacă zilnic”

Un tată i-a pregătit mormântul fiicei sale muribunde după ce a afla că micuța Zhang Xinlei a fost diagnosticată cu o boală cruntă, talasemie.

Un tată i-a pregătit mormântul fiicei sale muribunde după ce a afla că micuța Zhang Xinlei a fost diagnosticată cu o boală cruntă, talasemie. Boala incepe sa faca ravagii in organism din primele luni de viata, manifestandu-se printr-o anemie severa.

Boala a răpus-o pe copilă când avea doar două luni, iar în ciuda eforturilor părinților săi micuța va deceda.

Văzând zilnic durerea și teama ed moarte a copilei, tatăl i-a pregătit un mormânt celei mici și o duce zilnic acolo pentru a se obișnui cu locul și pentru a nu-i mai fi frică atunci când va veni momentul morții!

Un tată i-a pregătit fetiței sale mormântul și o duce acolo zilnic. „Aici își va găsi liniștea, se joacă zilnic”

„Ne-am împrumutat de bani de la toată lumea, până când nimeni nu a mai vrut să ne ajute”, a spus tatăl fetiței.

„Tot ce am putut să fac a fost să o aduc să se joace în mormântul ei. Aici își va găsi liniștea, așa că tot ce pot să fac e să fiu cu ea în fiecare zi”, a mai spus părintele ei, distrus de durere.

A crescut la orfelinat unde era ținut în dulap cu fața vânătă și umflată, plângându-și zilele. În prezent este salvatoru... Infractor? Avem! Dovezi? Au fost furate! Din sediul poliției Cornu au fost sustrase materiale incriminatorii folosite ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x