Antena Căutare

Prognoza meteo 26 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru vineri, 26 aprilie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

harta romaniei cu simboluri prognoza meteo pusa pe drapelul tarii
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru vineri, 26 aprilie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România. | Shutterstock.com

Pe 25 aprilie 2024, ANM a emis o alertă meteo valabilă până vineri, 26 aprilie, ora 06. În intervalul menționat, va ploua în sudul, centrul și estul țării.

Vor fi mai ales averse, care în regiunile sud-estice vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină.În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra local cantități de apă de 15...25 l/mp.

Citește și: Alertă ANM de averse, grindină și descărcări electrice. Ce zone sunt vizate de vremea rea și până când este valabilă avertizarea

La altitudini de peste 1500 m, cu precădere în Carpații Meridionali și Orientali, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Descoperă previziunile complete ale meteorologilor despre ziua de vineri, 26 aprilie 2024. Iată câte grade se vor înregistra.

Prognoza meteo 26 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi pe parcursul zilei în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în regiunile sudice. La altitudini de peste 1800 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane și local în est. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2…0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei unde se va produce brumă și 11…12 grade pe litoral. Izolat, cu precădere la sfârșitul nopții, se va semnala ceață.

Citește și: Ceața portocalie a învăluit orașul. Ce i-a îngrijorat pe experți

Vremea în București vineri, 26 aprilie 2024

Valorile termice, în creștere ușoară, se vor situa în jurul normelor perioadei, astfel că maxima va fi de 19…20 de grade și minima de 6…9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și posibil ploi slabe pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat.

Alertă ANM de averse, grindină și descărcări electrice. Ce zone sunt vizate de vremea rea și până când este valabilă ave... Prognoza meteo 27 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x