Antena Căutare

Oana Lis, hotărâtă să slăbească după o vizită la medic: ”Mi-a zis Viorel să mă întorc acasă fără cinci kilograme și am ieșit să fac sport!”

Oana Lis e mai hotărâtă ca niciodată să slăbească, așa că a ieșit în parc, ca să topească kilograme ce-i dau bătăi de cap. 

Oana Lis e mai hotărâtă ca niciodată să slăbească, așa că a ieșit în parc, ca să topească kilograme ce-i dau bătăi de cap.

În cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”, ea a mărturisit că și-a făcut niște analize, în urma cărora medicul i-a recomandat să slăbească.

”Mi-a reieșit că am colesterolul mare și trebuie să slăbesc. Am zis că nu se mai poate. Viorel mi-a zis să vin acasă fără cinci kilograme.”, a mai spus ea.

Scandalul izbucnit după ce a fost făcută publică imaginea cu Udrea continuă! Dana Enache, o nouă dezvăluire: ”Am mai pri... Saveta Bogdan, aventuri în Statele Unite: ”A venit cu două flori la mine. L-am întrebat ce să fac cu ele și mi-a zis ”nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x