Antena Căutare

Mera Hotels se pregătește pentru sezonul estival 2024. Profită de cele mai bune oferte pentru tine și familia ta

Mera Hotels este cel mai apreciat lanț hotelier din sudul litoralului. În scurt timp va lansa ofertele pentru sezonul estival de anul viitor.

colaj Mera Hotels cu plajă și piscină și piscină și căsuțe și hotelul
Mera Hotels este cel mai apreciat lanț hotelier din sudul litoralului | Antena 1, Mera Hotels

Atunci când îți plănuiești vacanța, unul dintre cele mai importante aspecte este legat de cazare. Selectarea și evaluarea unui hotel este o sarcină importantă, deoarece de alegerea făcută ține confortul tău și al familiei tale.

Serviciile și calitate sunt în topul cerințelor pentru a avea parte de o vacanță reușită, lipsită de evenimente neplăcute. Pe listă se adaugă localizarea hotelului, curățenia, igiena, facilitățile și serviciile, prețul, dar și recenziile altor clienți.

Citește și: Cum să alegi un hotel perfect, indiferent că vrei o vacanță relaxantă în familie sau un eveniment corporate reușit

Mera Hotels se află în preferințele românilor, experiența în cadrul lanțului hotelier concurând cu oferte din afara țării. Mera Hotels oferă servicii de calitate și vacanțe la mare complet lipsite de griji, pe placul întregii familii.

Mera Hotels este un brand hotelier autentic românesc, care a redefinit serviciile hoteliere pe litoralul românesc pentru a oferi o alternativă vacanțelor petrecute de români în Bulgaria, Grecia sau Turcia: servicii de calitate, integrate cu nevoile oaspeților, astfel încât vacanțele petrecute la mare să fie complet lipsite de griji.

Citește și: Mihaela Surin, director executiv Mera Hotels: Obiectivul nostru este să le oferim turiștilor o vacanță cu servicii de calitate pe litoralul românesc

Mera Hotels se pregătește pentru sezonul estival 2024

Lanțul hotelier Mera 4* cuprinde două resorturi în stațiunile Venus și Cap Aurora, cu servicii all-inclusive (Mera Resort și Mera Onix), dar și un hotel deschis tot anul în orașul port Mangalia – Mera Brise.

Citește și: Mera Brise, alegerea perfectă în orice anotimp. Descoperă destinația pe care trebuie să o bifezi în următoarea vacanță

În cadrul hotelului Mera Brise se pot organiza evenimente private sau corporate. De asemenea, se poate evada într-o minivacanță la doar doi pași de mare.

În scurt timp vor fi lansate ofertele pentru sezonul estival din 2024. Cele mai bune oferte sunt disponibile pe site-ul www.merahotels.ro.

Citește și: Mera Hotels, proiect inedit. „Ajutăm stațiunile din sud să redevină perla litoralului românesc. Am dovedit că se poate și în România!”

Dacă te hotărăști să rezervi direct pe site-ul lor vei avea parte de o sumedenie de beneficii. Fii pe fază și profită de avantajele rezervării directe.

Astfel vei avea parte de o reducere de până la 10% față de cele mai bune sisteme de rezervări online. Dar și de reduceri de fidelitate de până la 15% pentru rezervările directe realizate telefonic sau prin e-mail.

Totodată vei putea beneficia de preferințe și solicitări speciale, în limita disponibilității.

Citește și: Neatza de Weekend, 25 iunie. Escapada de vară de pe litoralul românesc. Locul unde te bucuri de relaxare și mâncare bună

Mera Resort a fost și alegerea matinalilor Răzvan și Dani în această vară

Mera Resort a fost și alegerea matinalilor Răzvan și Dani. Vara aceasta, emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat pe litoral, la Mera Onix din stațiunea Cap Aurora. Vedetele emisiunii s-au bucurat din plin de atmosfera exclusivistă de la Mera Villas, unde au stat timp de o săptămână.

Citește și: Locul de pe litoralul românesc unde ai parte de o vacanță ca în străinătate. Te simți ca în Grecia, fără să părăsești țara!

Dacă vrei să ai parte și tu de un sejur all-inclusive, cu voie bună și confort la cele mai înalte standarde de calitate, intră pe www.merahotels.ro și rezervă-ți de acolo viitoarea vacanță la mare, profitând de ofertele pentru noul sezon estival!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x