Antena Căutare

(P) Cât de important este să servim masa împreună?

Iată o întrebare care poate oferi mai multe răspunsuri, în funcție de preferințele fiecăruia.

(P) Cât de important este să servim masa împreună? Galerie
(P) Cât de important este să servim masa împreună? | Tymbark

Unii oameni nu sunt interesați alături de cine servesc masa. Alții sunt mereu pe fugă, pentru ei timpul dedicat servirii mesei este mult prea prețios și îl reduc cât mai mult cu putință. Cât despre a mânca împreună cu cineva nici nu poate fi vorba. Ar face și conversație, iar aici ... e vorba de timp.

Însă, ceea ce ar fi bine să reținem fiecare dintre noi este că servirea mesei în familie sau în compania altor oameni este extrem de importantă, mai ales din perspectiva menținerii unor relații sociale și emoționale echilibrate.

De exemplu, mesele împreună reprezintă un bună ocazie de comunicare în care gestionăm stresul acumulat la serviciu sau la școală. Râdem sau plângem, ne împărtășim supărările, dar și marile bucurii. Suntem acolo, împreună, gustăm viața din plin. La cină sau la prânzul de duminică profităm de un moment de respiro, de o pauză de la agitația cotidiană, devenim mai conștienți și ne bucurăm mai mult de relațiile cu cei apropiați.

Mesele în familie sunt și factor important în educația copiilor. Ele reprezintă un prilej pentru cei mici de a deprinde comunicarea, de a învăța să asculte, să-i respecte pe ceilalți și regulile specifice unui astfel de moment. Pe lângă acestea, servind masa împreună, copiii și tinerii pot adopta obiceiuri alimentare sănătoase. Cercetătorii de la Universitatea Guelph din Canada au descoperit că adolescenții mănâncă mai multe fructe și legume și consumă mai puține alimente de tip fast-food sau semi-preparate atunci când se adună cu familia în jurul mesei.

Concluzia este una simplă, mesele în familie sau alături de cei dragi sunt printre cele mai importante momente din viața noastră. Tocmai de aceea ...

Tymbark ne aduce mereu împreună în jurul mesei

Și ne aduce mereu aminte că adevărata bucurie este să fim cu toții la masă. Pentru a ne încânta cu cele mai savuroase mâncăruri și băuturi răcoritoare dar, mai ales, cu cele mai încântătoare momente. Pentru a trăi din plin bucuria de fi împreună și de a avea pe masă Tymbark Cool 2L într-o varietate largă de arome.

Tymbark Cool – băutura răcoritoare necarbonatată, fără conservanți, îmbuteliată prin intermediul tehnologiei de ambalare în mediu aseptic, te însoțește oriunde: la ieșiri și întâlniri cu prietenii, la mese în familie, la aniversări și de sărbători. Tymbark Cool 2L are o sortimentație variată, potrivită pentru cele mai diverse gusturi.

Bucură-te din plin de Crăciun și de momentele în familie sau cu prietenii alături de Tymbark Cool!

De aproape 20 de ani de când este pe piața din România, Tymbark reprezintă unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate branduri din țara noastră. Brandul Tymbark a fost votat Superbrand 2021 în cadrul ediției Superbrands 2021 și este lider de piață în România în categoria lui.

Membru al marii familii Tymbark, TYMBARK COOL 2L reușește mereu să se reinventeze și să dea trendurile pieței, fiind la rândul lui lider detașat în categorie. TYMBARK COOL 2L este potrivit pentru ocazii de consum variate, beneficiind de sortimente diverse, adecvate pentru toți membrii familiei, pentru prieteni, în vacanțe, de sărbători.

(P) O, ce veste minunată! Crăciunul vine la Promenada București cu inspirație și răsfăț doar pentru tine... (P) Top 5 Criterii în Alegerea unui Casino Online de Top...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x