Antena Căutare

(P) O, ce veste minunată! Crăciunul vine la Promenada București cu inspirație și răsfăț doar pentru tine

La Promenada Mall, sărbătorile de iarnă înseamnă experiențe exclusiviste și o atmosferă festivă, în care se regăsesc elemente tradiționale de Crăciun, cu un twist de eleganță și rafinament.

(P) O, ce veste minunată! Crăciunul vine la Promenada București cu inspirație și răsfăț doar pentru tine Galerie
(P) O, ce veste minunată! Crăciunul vine la Promenada București cu inspirație și răsfăț doar pentru tine | Promenada

Promenada Mall București dă startul sezonului sărbătorilor de iarnă și invită vizitatorii să trăiască o experiență unică în perioada 5 – 23 decembrie, în cadrul căreia clienții pot lua o pauză din goana după cadouri, pentru un moment de relaxare și răsfăț.

Crăciunul vine la Promenada București cu inspirație și răsfăț doar pentru tine

Clienții Promenada Mall vor avea parte de un univers plin de surprize, unde moda, muzica și evenimentele de sezon se îmbină armonios. Între 14:00 și 20:00, clienții se vor bucura de momente relaxante pe ritmuri de jazz și muzică chill-out, într-un lounge elegant, special amenajat, situat la nivelul 1, în zona magazinului H&M. În acest timp, echipa prezentă în lounge va ambala cu grijă cadourile, astfel încât acestea să strălucească sub brad. Pentru a se bucura de experiența exclusivistă, clienții trebuie doar să descarce aplicația SPOT.

Un alt punct de atracție este Christmas Fair, un colț festiv dedicat cadourilor care are loc până pe 23 decembrie, între 10:00 și 22:00, în zona magazinelor Intersport și CCC, de la nivelul 1. Aici, clienții pot descoperi o varietate de produse, de la articole vestimentare, accesorii, bijuterii, până la produse sezoniere și alimentare. Oricare dintre articolele găsite la târg poate deveni cadoul ideal de Crăciun.

Luna decembrie aduce și modificări în orarul de funcționare a centrului commercial. Programul pentru perioada sărbătorilor este:

  • 24 decembrie: 10:00 la 18:00;
  • 25 decembrie: Închis;
  • 26 decembrie: 10:00 la 22:00;
  • 30 decembrie: 10:00 la 22:00;
  • 31 decembrie: 10:00 la 18:00;
  • 1 ianuarie: Închis;
  • 2 ianuarie 2024: 10:00 la 22:00, reluarea programului normal.

Pentru mai multe detalii despre programul special din perioada sărbătorilor de iarnă și evenimentele pregătite, vă invităm să vizitați website-ul nostru la promenada.ro.

(P) 3 cărți de Igor Bergler pe care trebuie să le ai în bibliotecă... (P) Cât de important este să servim masa împreună?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x