Antena Căutare

Program special Antena 1 de Crăciun 2023 și Revelion 2023-2024. Ce emisiuni și filme poți vedea de Sărbători

În prag de Sărbători, Antena 1 pregătește un program special care promite să aducă magia Crăciunului și bucuria Anului Nou în casele telespectatorilor. Cu o selecție atentă de emisiuni, filme și programe speciale, postul de televiziune își propune să ofere o experiență memorabilă în perioada festivă.

colaj cu programele speciale de sarbatori pe antena 1 Galerie
Programul complet Antena 1 de Crăciun 2023 și Revelion 2023-2024. Ce emisiuni și filme vezi la TV în perioada Sărbătorilor

Unul dintre momentele așteptate ale programului special de Sărbători de la Antena 1 este finala emisiunii America Express - Drumul Soarelui. Pe 24, 25, 26 și 27 decembrie, telespectatorii descoperă cine sunt finaliștii și marii câștigători ai celui mai dur reality show din România.

De asemenea, zilele de Sărbători vor fi presărate de emisiuni speciale, cum ar fi ediții tematice "Super Neatza" și "Super Neatza de weekend". Pentru cei mari, dar și pentru cei mici, Andrei Aradits și elevii lui deosebiți au pregătit întrebări inteligente la "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?".

Pentru iubitorii de filme, programul special de sărbători al Antenei 1 va include o selecție atentă de producții cinematografice tematice. De la clasicele filme de Crăciun până la comedii și filme de acțiune care capturează atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă, telespectatorii vor avea parte de o varietate bogată de opțiuni pentru a-și completa serile festive. Printre ele, "Polar Express", "Singur Acasa 3", "Greu de Ucis" sau "Happy feet".

Așadar, Antena 1 va difuza și desene animate și filme pentru copii, menite să aducă zâmbetul pe fețele celor mici și să creeze amintiri frumoase în perioada Sărbătorilor.

Citește și: Super Neatza, ediţii speciale de Sărbătoare, la Antena 1

Pentru a aduce și mai multă strălucire în casele telespectatorilor în noaptea de Revelion, Antena 1 pregătește un spectacol grandios cu momente artistice de excepție, surprize, și un foc de artificii spectaculos pentru a marca trecerea în noul an.

După o finală spectaculoasă a emisiunii iUmor, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și nea Marin prezintă "Revelion NEbun", un program care adună într-un mod festiv vedetele preferate din showbiz pentru a sărbători împreună cu telespectatorii. Invitați surpriză, momente muzicale și multe alte ingrediente inedite creează o atmosferă de sărbătoare, oferind o experiență plină de bucurie și emoție.

Program special Antena 1 de Crăciun 2023. Ce emisiuni și filme poți vedea

Pe 23 decembrie, distracția începe cu Premiile iUmor (ora 20:00). O ediție specială se întrevede la orizont, iar Bordea, Natanticu, Delia și Cheloo promit energie bună și zâmbete pentru fanii Antena 1.

În Ajun de Crăciun, în seara de Crăciun și pe 26 și 27 decembrie urmărești finala super-show-ului America Express - Drumul Soarelui (ora 20:00, respectiv 20:30). Ultima și cea mai importantă etapă aduce echipele în Buenos Aires, unde primii ajunși la Irina Fodor câștigă Amuleta de Aur și premiul în valoare de 30.000 de euro!

Pe 24 decembrie, telespectatorii Antena 1 au parte de o ediție specială a emisiunii Super Neatza (ora 9:00), urmată de animația "Polar Express" (ora 13:30). Spre încântarea întregii familii, ziua continuă cu "Avem un Zoo"(ora 15:30) și serialul de comedie "Bravo, tată!" (ora 20:00).

În ziua de Crăciun, spunem "Neatza!" alături de Răzvan, Dani, Ramona, Ristei și restul găștii vesele care ne fac diminețile mai frumoase (ora 8:00). Imediat după, ne dezmorțim picioarele cu "Happy Feet" (ora 12:00). Din programul special pregătit de Antena 1 de Crăciun fac parte și filmele "Busola de Aur" (ora 14:00) și "Călătoria 2: Insula Misterioasă" (ora 16:00). Ziua se încheie cu o ediție specială a emisiunii "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a" (ora 18:00) și, desigur, America Express (ora 20:30).

Pe 26 decembrie, cafeaua se bea alături de simpaticii prezentatori de la Super Neatza cu Răzvan și Dani (ora 8:00). Cu gustările pregătite, filmele "Alertă de Crăciun" (ora 14:00) și "Haos de Crăciun" (ora 16:00) se vor urmărite de întreaga familie, pe care mai apoi Antena 1 o provoacă la o nouă ediție specială "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?" (ora 18:00). Seara se încheie cu America Express (ora 20:30).

Pe 27 decembrie, toată România află câștigătorul în Marea Finală America Express - Drumul Soarelui, difuzată de la 20:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Top 10 cele mai populare filme de Crăciun din toate timpurile. Câte ai văzut de pe listă?

Program special Antena 1 de Revelion 2023-2024. Ce emisiuni și filme poți vedea

Data de 28 decembrie este una specială în programul Antena 1 de Revelion 2023-2024 pentru că aduce, pe lângă o super-ediție a show-ului de cultură generală "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?" (ora 18:00), două filme emblematice.

De la ora 20:30, telespectatorii se delectează cu "Singur Acasă 3", lung-metraj cu Alex D. Linz în rolul principal. Când copiii adorm, e timpul părinților să se delecteze cu un clasic. Bruce Willis aduce de la 22:30 "Greu de ucis".

Pe 29 decembrie, acțiunea continuă în "Rush Hour" (ora 20:30) și "Greu de ucis 2" (ora 22:30).

Citește și: Superstiții și tradiții de Revelion. De ce se spune că e bine să porți lenjerie intimă roșie în noaptea dintre ani

Așteptarea ia sfârșit pe 30 decembrie, când fanii emisiunii iUmor au ocazia să-și aleagă preferatul sezonului 15. Marea finală începe la ora 20:00 pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar publicul joacă rolul principal în alegerea câștigătorului premiului de 20.000 de euro.

Pe 31 decembrie, întâmpinăm Noul An alături de nea Marin, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. "Revelionul NEbun" adună vedetele momentului din showbiz pentru a sărbători un nou început. Invitați surpriză, momente muzicale și multe alte ingrediente inedite creează o atmosferă de sărbătoare, perfectă pentru un debut perfect de 2024.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x