Antena Căutare

Romantic FM aniversează 30 de ani de emisie

Romantic FM, cel mai longeviv post privat de radio din România, aniversează astăzi 30 de ani de emisie.

Romantic FM aniversează 30 de ani de emisie Galerie
Romantic FM, cel mai longeviv post privat de radio din România, aniversează astăzi 30 de ani de emisie | Romantic FM

Cel mai longeviv post privat de radio din România aniversează astăzi 30 de ani de emisie. 30 de ani de Muzica, Nu Zgomot! Din 1994, Romantic FM oferă ascultătorilor săi un playlist mereu inedit. Şi-a apropiat constant noi generaţii de ascultători şi s-a mentinut astfel în topul radiourilor din Romania.

Romantic FM, cel mai longeviv post privat de radio din România, aniversează astăzi 30 de ani de emisie

Alături de Romantic FM, ascultătorii au redescoperit starea de bine, emoţiile care i-au făcut să zâmbească, să iubească, să se bucure, momentele care i-au inspirat în toţi aceşti ani. Romantic FM înseamnă dragoste de muzică, o călătorie spre noi şi surprinzătoare destinaţii muzicale.

Romantic FM aniversează 30 de ani de emisie şi prin dezvoltarea platformei online - Romantic Premium, care propune aceeaşi selectie exclusivistă de cântece, dar fără reclame. Poate fi accessată pe www.romanticfm.ro iar aplicaţia poate fi descărcată din App Store și Google Play.

La mulţi ani celor care sunt romantici, îndrăgostiţi de muzica bună şi de atmosfera unică de pe 101.9 din Bucuresti, pe 98,6 FM în lași și 98 FM în Bacău si în online, pe site-ul www.romanticfm.ro!

Citește și: A1.ro, lider în categoria Divertisment cu 3.075.944 vizitatori unici în decembrie. Antena 1, aplicația cu cea mai mare audiență

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x