Antena Căutare

Alexandra Gheorghe a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Atmosfera X Factor e foarte fresh. Aș trăi asta în fiecare zi”

Colaborarea dintre KFC și X Factor face serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Alexandra Gheorghe, concurentă X Factor, a răspuns și ea provocării pe care KFC a lansat-o prin aceste interviuri #pebune. Iată ce răspunsuri a oferit tânăra.

Alexandra Gheorghe a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Atmosfera X Factor e foarte fresh. Aș trăi asta în fiecare zi” Galerie
Alexandra Gheorghe a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Atmosfera X Factor e foarte fresh. Aș trăi asta în fiecare zi” | Antena1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocării #pebune lansate de KFC în Bootcamp-ul X Factor.

Alexandra Gheorghe a acceptat provocarea #pebune KFC

Alexandra Gheorghe, care face parte din trupa Especial, era foarte energică în momentul în care a oferit interviul KFC.

„Este super aici. Atmosfera X Factor e foarte fresh, e foarte ca lumea să fii aici”.

Cât despre reacția juriului, concurenta X Factor susține că tot ce i s-a spus a fost pe bune până acum.

Citește și: Mihai Turbatu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Sunt niște emoții de nedescris”

„Mi se pare că au fost foarte pe bune. Sunt foarte sinceri, ceea ce mă bucură foarte tare”.

E o diferență între a urmări X Factor de acasă și de a fi acolo, pe scenă, în competiție.

„Sincer, mie mi se pare că acasă am avut mai multe emoții decât pe scenă pentru că era și familia lângă mine. Știam că o să mă vadă familia, în sfârșit, au fost mult mai multe emoții. Când m-am văzut, eram, gen, aia sunt eu?”.

Despre trăirea din acest show, Alexandra a mărturisit:

„Pe bune, mi-a plăcut extraordinar de mult. Aș trăi asta în fiecare zi, absolut în fiecare zi. Nu cred că aș obosi. Atâta timp cât fac ce îmi place...”.

Dintre jurații X Factor, Alexandra este de părere că unul dintre ei are la el vorbele cele mai potrivite când vine vorba de jurizare.

„Cel mai pe bune spune Ristei. 100%. Nouă ne-a spus de armonizare puțin și de atunci chiar am început să ne repetăm armonizările, trebuie să învățăm ceva din ce ne-au spus jurații, până la urmă”.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Citește și: Mihai Turbatu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Sunt niște emoții de nedescris”

Provocarea a fost îndeplinită și de influenceri cunoscuți din România.

Artiștii și influencerii din campanie le susțin parteneriatul. Ei sunt gata să vină cu tot felul de surprize #pebune pentru zecile de mii de fani care îi apreciază. Stay tuned pentru a vedea postările lor din online.

Grupurile Deliei intră în Bootcamp-ul X Factor astăzi, de la 20.30, la Antena 1. „Devine cu adevărat stresant”... Flavia Leu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „E una dintre cele mai tari experiențe din viața mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x