Antena Căutare

Ana Maria Roșu are o voce senzațională. Concurenta a cucerit juriul X Factor

Ana Maria Roșu, concurenta venită la X Factor 2020, este obișnuită cu scena, cântă într-o trup de jazz și lucrează ca și consultant în limba germana.

Ana Maria Rosu pe scena X Factor, imbracata intr-un tricou negru si o pereche de pantaloni albastrii.
Ana Maria Ro;u pe scena X Factor.

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Job-ul n-are nici o legatura cu muzica, dar este ceea ce ii place ei sa facă. Concurenta a surprins-o din prima clipă pe Loredana Groza. Cele două se cunosc de mai mult timp și au cântat împreună.

"Noi două ne cunoaștem. A cântat cu mine ca backing vocal.", a afrimat Loredana pe platoul emisiunii "X Factor".

Ana Maria Roșu a avut ocazia de a studia și la atelierul de voce și muzică al Loredanei, unde și-a perfecționat timbrul vocal.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"

Momentul a fost unul plin de emoții, Ana Maria Roșu a ales să cânte "Ain't No Way", o piesă extrem de dificilă. Jurații i-au apreciat tehnica vocală, iar publicul i-a aplaudat curajul.

"Sunt mândră de tine!", a dezvălui Loredana, satisfăcută și încântată de evoluția tinerei.

Ana Maria Roșu a generat o discuție în contradictoriu pe scena X Factor, în sezonul 9

Concurenta a luat trei de "DA" și un "NU" din partea Deliei. Decizia votului a provocat un schimb de replici între Florin Ristei și Delia.

Artista a preferat să dea "NU", însă nu pentru că nu i-a plăcut momentul, ci pentru că ar trebui să se gândească foarte bine pe cine va lua în echipa.

Citește și: Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de ani

"Nu trebuie să cazi în capcana asta!", a mărturisit Delia, în timp ce Florin Ristei încerca să o convingă pe Ana Maria Roșu că ar fi mai potrivită în echipa lui.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, vine pe scena „X Factor”! Ce a dezvăluit juraților... Austin Hirth a urcat pe scena X Factor cu o lecție de viață. "Ești un supraviețuitor!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x