Antena Căutare

Andreea Dobre, apariție de senzație pe scena X Factor. A oferit un spectacol de zile mari

Andreea Dobre are doar 17 ani și este din Straja. E un spirit liber, care adoră natura și adrenalina pare să fie cuvântul care o descrie cel mai bine.

În a zecea ediție din sezonul 9 "X Factor", Andreea Dobre a cântat o compoziție proprie. Galerie
Andreea Dobre are doar 17 ani și este din Straja. | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Orice ține de aventură și de sporturi extrem se află pe lista de priorități a Andreei Dobre. Acesta a venit la audițiile X Factor și este o adevărată apariție: deși are o vârstă fragedă are dreduri, face parte din cultura rasta și adoră genul rap.

În ciuda aspectului fizic și a modului în care își trăiește viața, Andreea spune despre ea că este o persoană foarte sensibilă și iubitoare, iar pasiunea pentru muzică o are de când se știe. A venit însoțită de părinți, dar prietenii sunt cei care au îndrumat-o să participe la X Factor.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Loredanei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul băieților sub 24 de ani

Adolescenta a urcat pe scenă convinsă că va merge mai departe și spune că are încredere 100% în vocea ei. Andreea Dobre a pășit optimistă și plină de viață în fața juraților și i-a cucerit din primele secunde.

Delia și-a dat seama de emoțiile Andreei și a încercat să o încurajeze: "Hai, cu încredere. Suntem cel mai relaxat juriu din Europa."



Concurenta a pus în scenă un moment de excepție. Aceasta a ales să îi cucerească pe jurați cu o compoziție proprie și a reușit să-i convingă că merită o șansă în concursul vocilor. Și-a asigurat un loc direct în Bootcamp-ul X Factor.

Andreea Dobre a primit 4 X DA. Delia s-a ridicat în picioare la finalul prestației.

Ștefan Bănică: "Andreea ești specială."

Delia: "Ești perfectă."

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"​



Părinții au sărit în sus de bucurie în culise când au auzit ce spun jurații despre fiica lor, iar Andreea a părăsit scena X Factor triumfătoare și în ropote de aplauze.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Ștefan Bănică, deochiat de o concurentă!... Alexandra Căpitănescu are doar 16 ani, dar toate ingredientele unui adevărat star. Scena X Factor a fost doar a sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x