Antena Căutare

Andrei Duțu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „E total diferit ce vezi la TV față de ce trăiești pe scenă”

Colaborarea dintre KFC și X Factor face serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Andrei Duțu, concurent X Factor, a răspuns și el provocării pe care KFC a lansat-o prin aceste interviuri #pebune. Iată răspunsurile lui.

Andrei Duțu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „E total diferit ce vezi la TV față de ce trăiești pe scenă” Galerie
Andrei Duțu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „E total diferit ce vezi la TV față de ce trăiești pe scenă” | Antena 1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocării #pebune lansate de KFC în Bootcamp-ul X Factor.

Andrei Duțu a acceptat provocarea #pebune KFC

Andrei Duțu a mers direct în Bootcamp după ce a reușit să-i impresioneze pe Delia, Ștefan Bănică, Florin Ristei și Loredana cu interpretarea piesei All I Want de la Kodaline. Tânărul a mărturisit ce înseamnă pentru el toată experiența X Factor de până acum. Spune că se simte „super” și totul este „foarte tare”.

„Atmosfera este total altfel decât din fața televizorului, asta chiar e... E total diferit. Pe bune. E aici și acum”.

Citește și: Petru Georoiu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Pe scena X Factor, eu mă simt stăpân pe mine”

Cât despre reacția juriului, concurentul X Factor susține că tot ce i s-a spus a fost pe bune până acum.

„Da, eu sunt măgulit de reacțiile lor. Chiar mă bucur tare mult că au folosit acele cuvinte frumoase. Chiar sunt mândru”, a spus tânărul.

E o diferență și între a urmări X Factor de acasă și de a fi acolo, pe scenă, în competiție.

Andrei Duțu: „Aici e pe bune! Acasă vezi, cumva, lucrurile gata, aici le faci! Eu văd și making-of-ul și mi se pare foarte tare!”.

Citește și: Claudiu Chichirău răspunde provocării #pebune făcută de KFC. Ce a dezvăluit

Despre trăirea din acest show, concurentul X Factor a mărturisit:

„A fost incredibilă. A fost o senzație incredibilă să simt publicul, să văd luminile, sunetul, totul a fost așa... Pe bune!”.

Dintre jurații X Factor, Andrei este de părere că unul dintre ei are vorbele cele mai potrivite când vine vorba de jurizare.

„Pe bune? Bănică!”, a spus Andrei, fără să stea pe gânduri, scurt și la obiect.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Provocarea a fost îndeplinită și de influenceri cunoscuți din România.

Artiștii și influencerii din campanie le susțin parteneriatul. Ei sunt gata să vină cu tot felul de surprize #pebune pentru zecile de mii de fani care îi apreciază. Stay tuned pentru a vedea postările lor din online.

Loredana crede că are grupa câștigătoare la X Factor. „Ar fi trebuit să am nişte canapele aici, nu doar trei scaune!”... X Factor 2021. Concurenții din grupele lui Florin Ristei, Loredanei, lui Ștefan Bănică și Deliei care au trecut de Bootc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x