Antena Căutare

Băiatul care a smuls lacrimi cu povestea sa de viaţă, un talent pur! Anton Joseph Banaghan de la X Factor a cucerit-o până şi pe Cheryl Cole: "Este minunat ce ai făcut pe scenă"

Pentru Anton Joseph Banaghan, participarea la ”X Factor” nu a însemnat doar curajul de a urca pe o scenă, ci și de a-și înfrunta tot trecutul.

Pentru Anton Joseph Banaghan, participarea la ”X Factor” nu a însemnat doar curajul de a urca pe o scenă, ci și de a-și înfrunta tot trecutul.

Anton s-a născut la Suceava, în urmă cu 23 de ani, iar primii ani i-a petrecut într-un orfelinat din Iași, după ce mama sa l-a abandonat în spital. O a doua șansă i s-a oferit abia la vârsta de trei ani, când au fost gata procedurile de adopție internațională şi a început o nouă viață în Irlanda, alături de părinții săi adoptivi.

”Lor li s-a spus că nu pot avea copii, iar în anii 1990 o adopție dura câțiva ani. În timp ce ei începuseră demersurile, s-a născut și sora mea... Cred că acest lucru a schimbat ceva pentru ei. Pe la 12 ani mi s-a spus să plec de acasă, iar de atunci am trăit în case de copii”, povestește Anton.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dar viaţa i-a oferit ceva ce nu îi mai poate lua nimeni niciodată: o voce excepţională. În urmă cu doi ani, tânărul participa la X Factor Marea Britanie unde îi cucerea definitiv pe juraţi.

“Doar cu un munte de talent puteai să faci asta pe scenă. Ai transmis atât de mult...”, i-a spus Cheryl Cole.

Fiica lui Cornel Palade, pe scena X Factor fără știrea actorului: "Nu știe că am venit la X Factor, o să vadă la te... Surpriză de zile mari! Cine îşi va face apariţia pe scena "X Factor". Delia: "Eu o cunosc pe fata asta de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x