Antena Căutare

Ce i-au pregatit concurentii lui Dan Bittman: o masa pe cinste si o surpriza de milioane

Abia ce s-au acomodat in casa X Factor, ca juratii si-au si anuntat vizita. De data asta, nu ca sa jurizeze si sa critice ci sa antreneze si sa indrume. Concurentii i-au asteptat pe toti cu surprize, in special pe Dan Bittman.

Galerie
De bucurie, ucenicii lui Bittman i-au gatit o masa pe cinste

Juratul X Factor a trecut pragul casei, pe coloana sonora “Ti-am dat un inel”, cantata in cor de "copiii" sai. Soc de o parte si de alta – Dan i-a intampinat pe copii cu aceeasi buna dispozitie care il caracterizeaza, dar cu o voce de Marlon Brando, in timp ce Ioana Anuta era de nerecunoscut. “Ce ti-ai facut un cap? Ii sparg pe astia!”, a exclamat socat Bittman.

Ce sa mai zicem de Tudor Todut… avertizat dinainte de Ioana, ca sa nu cada din picioare la vederea lui, Nasu’ Bittman i-a luat urma blondului: “Am auzit ca mi l-ati tuns!”. Totusi, nu a fost destul cat sa atenueze socul: “Vaaai! Da-o incolo de treaba!” – nu s-a putut stapani Bittman sa adauge.

Urmatoarea surpriza pregatita pentru mentor: o masa pe cinste, demna de un campion. Baietii au fost primii care s-au oferit voluntari.

Nadir si-a pus sortul in brau ca o gospodina adevarata si a trecut la treaba.

Station 4, Fair play: "Mai avem multe de invatat! Respect Iulia Glavan!"... In casa X Factor, mastile cad: “Un concurent incearca sa fie mereu in centrul atentiei, altii sunt chiar falsi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x