Antena Căutare

Claudiu Chichirău răspunde provocării #pebune făcută de KFC. Ce a dezvăluit

Colaborarea dintre KFC și X Factor este menită să facă serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Claudiu Chichirău, concurentul X Factor, s-a pregătit să răspundă provocării #pebune de la KFC.

colaj kfc si x factor claudiu chichirau Galerie
Claudiu Chichirău răspunde provocării #pebune făcută de KFC. Ce a dezvăluit | Antena 1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună, în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocărilor.

Deși era emoționat și nerăbdător să intre pe scenă, Claudiu a putut detalia cum se simte atmosfera X Factor.

Claudiu Chichirău a acceptat provocarea #pebune

“Se simte foarte bune. E o atmosferă unica pe care fiecare om care are tangeță cu muzica ar trebui să o experimenteze măcar o dată în viață”, spune Claudiu.

Despre reacția juriului, după momentul său pe scenă, concurentul X Factor spune că a fost 100% pe bune.

“A fost sinceră, declarațiile la locul lor. Totul perfect”, a mai adăugat Claudiu.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

După ce a fost întrebat cât de diferit se simte X Factor pe scenă față de acasă, Claudiu a mărturisit:

“Aș vrea să spun că 100% diferit, dar merg pe o variantă mai mică. E total diferit. Emoția de pe scenă și din public, și din culise, backstage, nu se poate compara cu cea de la televizor unde vezi doar rezultatul final pentru care s-a muncit câteva săptămâni, luni de zile”, spune Claudiu.

Despre trăirea din acest show, concurentul X Factor a detaliat:

“Nici nu se poate explica în cuvinte cât de fain m-am simțit pe scenă”, a mai adăugat Claudiu.

Dintre toți jurații, Claudiu a povestit că Ștefan Bănică spune cel mai #pebune lucrurile pentru că face diferența între strictețe și naturalețe în același timp.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 12. Ilona Brezoianu încearcă o nouă afacere. Naomi Hedman s-a aprovizionat de la piața pentru o ciorbă

Provocarea a fost îndeplinită și de influenceri cunoscuți din România

Artiștii și influencerii din campanie le susțin parteneriatul. Ei sunt gata să vină cu tot felul de surprize #pebune pentru zecile de mii de fani care îi apreciază. Stay tuned pentru a vedea postările lor din online.

eXtra Factor 2021, episodul 12. Ilona Brezoianu încearcă o nouă afacere. Naomi Hedman s-a aprovizionat de la piața pentr... Seara trecută, la Antena 1, Florin Ristei și-a ales concurentele pentru următoarea etapă X Factor. „Abia acum începe con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x