Antena Căutare

Endy Glikman i-a făcut pielea de găină lui BĂNICĂ! O legendă de băiat, cu un timbru vocal “de nisip”

S-a născut în Israel, dar de la doi ani este în România. Un itinerariu mai complicat, dar cu o destinație clară: Endy Glikman trebuia să ajungă la X Factor!

S-a născut în Israel, dar de la doi ani este în România. Un itinerariu mai complicat, dar cu o destinație clară: Endy Glikman trebuia să ajungă la X Factor!

Acum are doar 16 ani, arată deja ca un bărbat și preferă să fie discret. Endy nu e fanul unui singur gen muzical, îi place rock, pop, soft…

În sală îl susține mama, în culise prietenii. Mama are lacrimi de bucurie în ochi, dar ha! Habar n-are că și ea va urca pe scenă.

Puștiul ne amintește de un CÂȘTIGĂTOR - James Arthur, de la X Factor-mamă, din UK. Deși a cântat “John Legend - All of Me”.

Tare frumos ar fi să-l vedem câștigător, căci este o voce rară. Chiar Delia a zis: “Ai un timbru vocal foarte rar, așa, de nisip. Și asta la doar 16 ani, fără fumat, fără să treacă anii… din naștere”. După asta, Delia a zis DA.

Pentru Bănică, Endy a fost o mare surpriză, deci al doilea DA, iar Horia a zis că “Poate anul viitor o să aibă mai multe șanse”. Glumea, cum îi stă bine unui showman, i-a plăcut mult și a spus al treilea DA!

Ștefan Bănică Jr. "Ești FOARTE TARE!" Cel mai MIC "șoricel" dintre concurenți are o voce MARE!! Jura... Boom de ENERGIE pe scenă! Ea se visează în finală, BRENCIU o vede viitoarea DELIA! Erika Isac, fast-forward pe ritmuri d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x