Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Adrian Petrache a strălucit cu o piesă de excepție: „Are stofă de învingător”

Adrian Petrache, super-eroul Loredanei, a impresionat cu ultimul său moment din Finala X Factor 2020. Finalistul a interpretat o piesă cu un mesaj sensibil și de actualitate și a creat astfel un moment memorabil.

Adrian Petrache a dat încă o dată dovadă de faptul că este un artist în adevăratul sens al cuvântului. În ultima lui prestație din Finala X Factor 2020, „super-eroul” Loredanei nu a încetat să surprindă.

„Eu îl iubesc pe Adrian Petrache și am crezut în el din prima clipă. Băiatul ăsta are stofă și de X Factor. Și nu m-a sedus pe mine, i-au sedus pe toți care l-au văzut”, a spus Loredana despre finalistul său, înainte ca acesta să urce pe scenă.

Adrian Petrache, o reinterpretare de excepție a piesei „Another Brick In The Wall”, în Finala X Factor 2020

Adrian Petrache a urcat pe scenă cu chitara cu care ne-a obișnuit și a reinterpretat o piesă celebră: „Another Brick In The Wall” a trupei Pink Floyd.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Finală

Jurații au fost de accord că X Factor este o competiție despre „mai mult decât voce”, iar Adrian Patrache este o combinație între talent, atitudine, emoție, spontaneitate și șarm.

Delia, despre Adrian Petrache: „În seara asta ai strălucit”

„În seara asta ai strălucit. Alegerea muzicală a fost excepțională”, i-a spus Delia lui Adrian Petrache.

Adrian Petrache a fost acompaniat de două fetițe de la atelierul de voce al Loredanei și acest lucru a adus un plus valoare momentului.

Citește și: X Factor 2020. A mizat pe naturalețe și i-a surprins din nou pe jurați. Adrian Petrache a adus zâmbetul pe chipurile tuturor

„Ești original, ești creativ, nu rămâi într-o rutină, ai talent, Adi! Ai întotdeaua o părere umilă despre tine, dar trebuie să ai mai multă încredere în tine”, i-a spus Loredana lui Adrian Petrache.

Îl poți vota pe Adrian Petrache pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul „Adrian”. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

De-a lungul sezonului 9 X Factor, Adrian Mihai Petrache a reușit să-i încânte pe jurați cu talentul, energia și atitudinea lui.

Adrian Petrache, nepotul lui Flroin Salam a pășit pe scena X Factor 2020 și i-a uimit pe toți cu chitara lui. Tânărul de 22 de ani a învățat de mic să cânte la chitară, de la bunicul său. În prezent, pe lângă muzică, finalistul X Factor se ocupă și de facultate, studiind Dreptul.

„Mi se pare super mișto să împărtășești supărările pe scenă. Faptul că-ți asumi că vii dintr-o comunitate și datorită lor ești aici e un lucru extraordinar. Mi-am dat seama că tu poți să supraviețuiești pe scenă. Tu ai scos adevărul din tine”, i-a spus Loredana lui Adrian Petrache în Bootcamp.

Finala X Factor 2020. Sonia Mosca a lăsat publicul fără cuvinte: „Sunteți pregătiți pentru o furtună muzicală?”... Finala X Factor 2020. Andrada Precup, moment care i-a emoționat până la lacrimi pe privitori. „Ești de o delicatețe rară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x