Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Andrada Precup, moment care i-a emoționat până la lacrimi pe privitori. „Ești de o delicatețe rară”

Andrada Precup nu a încetat să impresioneze în Finala X Factor 2020. Cu ultima sa interpretare din această seară, finalista lui Ștefan Bănică a adus din nou lacrimi în ochii privitorilor.

Andrada Precup a transmis emoție în ultimul său moment din Finala X Factor 2020, cântând piesa compusă de Ștefan Bănică „Mama”.

Andrada Precup a reușit să aducă din nou lacrimi în ochii mentorului său și mai ales în ochii mamei sale, care a fost extrem de impresionată de mesajul piesei, dar și de interpretarea magistrală a fiicei sale.

Citește și: X Factor 2020. Andrada Precup, singura concurentă care l-a transformat pe Ștefan Bănică din jurat, în spectator

„Ești de o delicatețe rară. Tot momentul a fost ca un fulg de nea. A fost minunat! Superb și extrem de emoționant”, i-a spus Delia Andradei, în timp ce Florin Ristei a mărtusirist că dacă s-ar fi aflat în fața televizoarelor ar fi pus mâna pe telefon și ar fi trimis SMS la 1313 cu textul „Andrada”.

Andrada Precup, interpretare magistrală în FInala X Factor 2020

Ștefan Bănică le-a transmis celor de acasă că nu au de ce să o voteze din milă pe Andrada Precup, tânăra nevăzătoare cu o voce de aur, ci datorită takentului său.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Finală

„Sunt extrem de mândru de tine și indiferent de rezultat te iubesc infinit. Andrada este un artist”, a spus Ștefan Bănică.

„O poți vota pe Andrada Precup pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul Andrada. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus”.

„Cel de-al nouălea sezon X Factor a avut toate ingredientele. Se spune de multe ori că acesta a fost cel mai bun, cred că este un X Factor cu totul și cu totul special și datorită condițiilor, dar mai ales datorită concurenților și, de ce nu, și al juriului! O iubesc pe Andrada, pentru mine este mai mult decât un concurent la X Factor, cunoscând-o îndeaproape, pentru mine a devenit o mică lecție de viață!”, a spus Ștefan Bănică la începutul concursului.

Finala X Factor 2020. Adrian Petrache a strălucit cu o piesă de excepție: „Are stofă de învingător”... Finala X Factor 2020. Jurații au deschis seara cu un show de senzație. Ce ținute au purtat Delia, Loredana, Bănică și Ri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x