Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Sonia Mosca a lăsat publicul fără cuvinte: „Sunteți pregătiți pentru o furtună muzicală?”

Sonia Mosca a venit în Finala X Factor 2020 și a dovedit că muzica ne unește. Piesa „My Heart Will Go On" s-a auzit la finalul sezonului 9, într-o interpretare pe care publicul nu o va uita prea curând.

Ultimul moment al Soniei Mosca în Finala X Factor 2020 a fost unul solo, cu o piesă aleasă de ea.

„Sunteți pregătiți pentru o furtună muzicală? Vine Titanicul pe scenă”, și-a prezentat Delia finalista

Ultima prestație a Soniei Mosca pe scena FInalei X Factor 2020 a adus senzația de „piele de găină” în rândul privitorilor.

Sonia Mosca, moment senzațional în Finala X Factor 2020

Sonia Mosca a dovedit încă o dată că ar e o voce puternică, deosebită, care are capacitatea de a transmite emoție. Publicul a amuțit în timpul momentului, iar Florin Ristei și Delia s-au ridicat de pe scaune.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Sonia Mosca, tânăra care poate „muta munții” cu vocea ei. Vezi momentele care au adus-o în Finală

„Senzațional Sonia! Mă dai pe spate la fiecare apariție”, a comentat Florin Ristei Momentul Soniei în FInala X Factor 2020.

Ștefan Bănică, despre Sonia Mosca: „Este cea mai bună voce din concurs”

„Este cea mai bună voce din concurs”, a concluzionat Ștefan Bănică.

„Sonia, ești un artist fenomen. Ești senzațională. Ești într-adevăr cea mai bună voce din concurs”, i-a transmis Delia finalistei sale.

O poți vota pe Sonia Mosca pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul „Sonia”. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Sonia Mosca, tânăra care poate „muta munții” cu vocea ei. Vezi momentele care au adus-o în Finală

„Cred că sezonul acesta este unul istoric! E unul greu, într-un context mai delicat, dar de neoprit! Sonia are această capacitate de a te ține atent în fața televizorului în momentul în care cântă, n-ai cum să nu te oprești oriunde ai fi în casă, să te întrebi cine cântă, cine scoate ceste sunete!”, a spus Delia la începutul emisiunii.

Sonia Mosca este finalista Deliei la X Factor 2020. Cu vocea ei puternică, italianca a adus pe scena sezonului 9 momente de neuitat.

Sonia Mosca a câștigat un concurs de muzică în țara natală și a venit să-și încerce norocul și în România. Încă de la audiții, italianca i-a impresionat pe jurații care i-au oferit 4 de DA fără să stea pe gânduri.

În audițiile X Factor 2020 Sonia Mosca a interpretat piesa „And I Am Telling You I'm Not Going” și a mărturisit că este îndrăgostită de muzică: „Simt cu adevărat muzica înăuntrul meu”.

Finala X Factor 2020. Adrian Petrache și Loredana, show plin de pasiune: „A fost un moment cum n-am mai văzut pe această... Finala X Factor 2020. Adrian Petrache a strălucit cu o piesă de excepție: „Are stofă de învingător”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x