Antena Căutare

Hariton Galbenu, omul care cântă la... roşii! După ce a transformat juraţii în legume, s-a dezlănţuit pe scenă

Hariton Galbenu. Un nume ciudat, dar foarte simpatic, exact ca posesorul lui. A venit la X Factor să îşi îndeplinească dorinţa de a cânta şi speră să impresioneze juriul.

Hariton Galbenu. Un nume ciudat, dar foarte simpatic, exact ca posesorul lui. A venit la X Factor să îşi îndeplinească dorinţa de a cânta şi speră să impresioneze juriul.


Povestea lui Hariton este destul de simplă. Are 47 de ani, e din Teleorman şi cântă de când se ştie. E genul de om care simte că s-a născut să fie artist, însă nu a prins trenul la momentul potrivit.


"Am stat cu ghimpele acesta toată viaţa, pentru că îmi place muzica, dar cred că am avut ghinion. Atunci când cânt simt că... zbor", mărturiseşte Hariton.


E un om simplu, modest, dar are un mic secret. "Sunt legumicultor şi cânt la roşii, la tot ce am pe acolo. Nu am cântat niciodată în faţa oamenilor, dar fac asta mereu în solarii", spune el.


Şi pentru că tot vorbeşte atât de multe despre fructe şi legume, o întrebare amuzantă zboară prin minte. Juraţii X Factor cu ce seamănă? Ei bine, Hariton susţine că Delia arată ca un măr, Ştefan ca un castravete, iar Horia ca ardeiul iute. Aşa să fie?!


Bun, acum că am stabilit şi acest aspect, hai să trece la cântat! Hariton nu a găsit negativul piesei "Sunetul ploii", a lui Laurenţiu Cazan, aşa că îşi încearcă norocul fără ajutor în spate. A capella. Pentru că nu are efecte, le face singur cu gura. Ecou, ecou, ecooouuu...


"Ecoul mi-a plăcut cel mai mult. Vreau să îţi păstrezi dorinţa de a cânta, pentru că ăsta e un lucru frumos", îi spune Ştefan Bănică.


"Sunt sigur că plantele dumneavoastră sunt foarte vesele. Nu aveţi voce rea, dar prestaţia mi s-a părut timorată. Îmi pare rău", punctează Horia Brenciu. Cu 3 de NU, drumul lui Hariton Galbenu la X Factor se opreşte aici...

Să-ți facă CHECK-IN, dar să cânte PUȚIN! Lidia Sudor a vrut să fie precum Conchita, dar bagajul vocal a trădat-o... Elvis din Colentina revine în forţă! S-a împrietenit cu Beethoven şi Verdi şi a pregătit o BOMBĂ: "Îi dau pe spate ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x