Antena Căutare

Horia Brenciu către un concurent „X Factor”: „Îţi dau studioul meu gratis!”

Audiţiile „X Factor” aduc în faţa juriului şi tineri necunoscuţi, dar extrem de talentaţi, cu potenţial mare şi cu o energie de invidiat.

Audiţiile „X Factor” aduc în faţa juriului şi tineri necunoscuţi, dar extrem de talentaţi, cu potenţial mare şi cu o energie de invidiat.

Este exact ceea ce caută cei patru juraţi ai show-ului de la Antena 1, iar atunci când pe scenă, în faţa lor, intuiesc factorul X aceştia au cele mai frumoase reacţii.

Este şi cazul lui Horia Brenciu care, impresionat şi cucerit de un tânăr din cea de-a cincea zi de filmări, i-a spus acestuia la finalul interpretării: „Îţi dau studioul meu gratis pentru prima piesă pe care o vei lansa”, asigurându-l de toată susţinerea sa.

Ce a cântat tânărul, care a fost reacţia sa la auzul unei astfel de propuneri şi ce au adăugat ceilalţi juraţi, telespectatorii Antena 1 vor afla în noul sezon „X Factor” care începe din această toamnă.

Audițiile de la X Factor sunt în toi, iar jurații nu pierd ocazia să se pozeze. Delia și Horia Brenciu fac echipa... PREA TARE! Anul trecut, Carla's Dreams era... "SERGIU"! Ce poreclă i-au dat ceilalţi juraţi celebrului artist ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x