Antena Căutare

Ionuţ Mihai a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „E o atmosferă plăcută. Oamenii sunt calzi, frumoși”

Colaborarea dintre KFC și X Factor face serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Ionuţ Mihai, concurent X Factor, a răspuns și el provocării pe care KFC a lansat-o prin aceste interviuri #pebune. Iată ce răspunsuri a oferit.

Ionuţ Mihai, concurent X Factor Galerie
Ionuţ Mihai a răspuns provocării #pebune făcute de KFC | Antena 1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocării #pebune lansate de KFC în Bootcamp-ul X Factor.

Ionuţ Mihai a acceptat provocarea #pebune KFC

Reporter: „Cum te simți?”

Ionuţ Mihai: „LIKE! LIKE! LIKE! Foarte bine mă simt”.

Reporter: „Cum se simte atmosfera X Factor de aici, de la show-ul în sine?”

Ionuţ Mihai: „Vă dați seama, e cu totul și cu totul diferită de cum vezi acasă. E o atmosferă plăcută, oamenii sunt calzi, frumoși. Cum să zic, îți dau poftă să te simți bine și să poți cânta”.

Citește și: Ionuţ Hanţig a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Am ocazia să lucrez cu oameni atât de mișto!”

Cât despre reacțiile juriului, concurentul X Factor susține că tot ce i s-a spus a fost #pebune până acum.

Reporter: „Ți se par pe bune?”

Ionuţ Mihai: „Normal, pentru că sunt niște profesioniști. Sunt reacții normale. Din partea mea pentru ei, sunt profesioniști, profi”.

Reporter: „Cât de diferit e X Factor aici față de cum îl vedeai acasă, de pe canapea, la televizor?”

Ionuţ Mihai: „În primul și în primul rând, munca. Acum mi-am dat și eu seama cât de mult muncești și cât de multe ore pierdem în X Factor ca să repetăm, să cântăm, până când ajungem pe scenă e ceva de muncă”.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Ionuț Mihai a cântat „piesa emblemă” - „Ederlezi”, alături de instrumentiștii săi

Reporter: „Zi-ne, pe bune, cât de mult ți-a plăcut trăirea din show”.

Ionuţ Mihai: „Pentru mine a fost o experiență nouă și, momentan, pentru prima dată la X Factor, îți dai seama că a fost wow”.

Reporter: „Care jurat ți se pare că spune cel mai pe bune, cel mai direct?”

Ionuţ Mihai: „Nu vreau să se supere niciunul pe mine... Cel mai direct este Ștefan”.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Ionuţ Hanţig a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Am ocazia să lucrez cu oameni atât de mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x