Antena Căutare

La 13 ani, a obtinut "cel mai usor DA" de la Simon Cowell si 4 milioane de fani pe YouTube!

Rion Paige - 13 ani, o voce de aur si o auditie de neuitat pentru Simon Cowell. Fata care a obtinut cel mai usor DA de la el si milioane de fani pe YouTube.

Rion Paige - 13 ani, o voce de aur si o auditie de neuitat pentru Simon Cowell. Fata care a obtinut cel mai usor DA de la el si milioane de fani pe YouTube.

Rion Paige a cucerit cu auditia sa mai mult decat patru jurati - 4 milioane de internauti. Clipul sau a strans pe YouTube in termen de 7 zile, 4 milioane de vizualizari, atragand atentia lumii intregi. Cine este Rion Paige? O eleva de 13 ani, din Florida, cu un defect din nastere. Boala congenitala a determinat curbarea mainilor, lucru care i-a ingreunat viata concurentei, dar nu i-a distrus visurile.

Cu o pasiune pentru viata si muzica iesita din comun, Rion a pasit pe scena X Factor USA. Desi nu asta intentiona, Cowell a determinat-o sa vorbeasca despre problemele ei fizice, dezvaluind ca nu vede aproape nimic cu ochiul drept. "Nu vreau ca juratilor sa le fie mila de mine sau sa ma considere o ciudata... dar merita sa imi iau acest risc", spunea concurenta in culise.

Iar riscul a meritat pe deplin. Paige a cantat cu pasiune melodia lui Carrie Underwood, "Blown Away" iar spectatorii au fost, intr-adevar, uluiti de vocea micutei.

"Cred ca esti extraordinara. Tin minte prima zi in care am intalnit-o pe Carrie Underwood si am prezis ca va ajunge departe; asta voi spune si despre tine. O sa imi aduc aminte de auditia ta pentru mult timp de acum incolo. Esti o persoana frumoasa, din toate punctele de vedere", a conchis Simon Cowell, cel mai aspru jurat X Factor si fondatorul show-ului.

Ce a urmat? Patru de DA, bineinteles!

X Factor sezonul 3 incepe duminica, 22 septembrie, de la ora 20.30, pe Antena 1.

Nu uita: poti urmari primul episod X Factor in AVANPREMIERA, de la ora 10.00, duminica, pe AntenaPlay!

De asemenea, o sa poti vedea LIVE X Factor, de la ora 20.30, aici!

Juratul Cheloo, dezamagit de o persoana importanta din viata lui... Juratul Dan Bittman isi antreneaza baiatul pentru X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x