Antena Căutare

Mihaela Condurache, juristul de pe scena X Factor. Vocea ei l-a impresionat pe Ștefan Bănică

Mihaela Concurache are 50 de ani și este de profesie jurist, dar adevărata sa pasiune este muzica. După ce a văzut pe cineva cu o chitară în mână, dorința de a face muzică toată viața s-a împământenit în inima sa.

În a zecea ediție din sezonul 9 "X Factor", Mihaela Condurache a cântat piesa "She's Gone Out Of My Life". Galerie
Mihaela Concurache are 50 de ani și este de profesie jurist, dar adevărata sa pasiune este muzica. | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Părinții au încurajat-o mereu să aibă o meserie serioasă, dar pentru ei muzica nu făcea parte din această categorie. Mihaela a avut curajul să-și urmeze pasiunea și o face cu plăcere de fiecare dată când urcă pe scenă. Deși a urmat Facultatea de Drept, muzica a triumfat, iar acum aceasta este o sursă de venit pentru frumoasa concurentă X Factor.

Mihaela este femeia care descrie cel mai bine zicala că româncele au o frumusețe aparte. Cu un aspect fizic impresionant, femeia a reușit să-l inducă în eroare chiar și pe Dani Oțil până când i-a dezvăluit ce vârstă are. Mulți ani a cântat în localuri renumite de la noi din țară și a lucrat cu nume mari din industria muzicală, precum Gheorghe Gheorghiu, Raoul, Mirabela Dauer.

Concurenta a interpretat în fața juraților X Factor piesa She's Gone Out Of My Life și deși se poate spune că este familiarizată cu scena, Mihaela a cântat cu ochii în lacrimi și cu multă emoție, emoție pe care a reușit să o transmită și celor din sală.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor



Uimiți de calitățile vocale ale Mihaelei, jurații au ascultat cu mare plăcere interpretarea sa: "Are ceva din Dida Drăgan", a spus Ștefan Bănică.

Deși este autodidactă și nu are cursuri de canto, vocea specială a Mihaelei a ajuns la inima juraților și a primit din partea acestora 3 X DA.

Florin Ristei: "Se vede că vă place ce faceți și că aveți pasiune pentru muzică."

Citește și: Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de ani ​



X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​​

Oana și George Indru au interpretat piesa Give In To Me într-o manieră originală. I-au cucerit pe jurați din primele sec... Ioana Cristodorescu, concurenta X Factor care i-a cucerit pe toți din prima secundă: "Noi deja te vedem în finală!&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x