Antena Căutare

Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor: „Pentru mine, X Factor este o renaștere”. Ce a declarat Loredana

Italianul Nick Casciaro, concurentul Loredanei, a câștigat cel de-al zecelea sezon X Factor România și premiul de 50.000 de euro, seara trecută, 23 decembrie 2021, la Antena 1.

Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor: „Pentru mine, X Factor este o renaștere”. Ce a declarat Loredana Galerie
Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor. „Tot ce s-a întâmplat aici mi-a umplut inima” | Antena 1

Lora, Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni și-au susținut favoriții în finala X Factor de seara trecută.

Citește și: Finala X Factor 2021. Ștefan Bănică, recitalul care i-a ridicat pe toți în picioare. Juratul a făcut show total pe scenă

Publicul a decis: Nick Casciaro câștigă sezonul 10 X Factor

Duetele cu invitații, duetele cu mentorii, dar și piesele solo pe care Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii le-au interpretat au reprezentat ultima șansă de a-i convinge pe telespectatori că merită votul lor și titlul de X Factor 2021.

În ciuda competiției strânse dintre cei patru, finalul serii a dezvăluit cine este favoritul celor de acasă. Nick Casciaro, italianul venit în competiția factorului X la îndrumarea tatălui său, a fost votat de către cei mai mulți telespectatori și astfel, a plecat acasă cu titlul de câștigător al sezonului 10 X Factor și premiul de 50.000 de euro.

Ce au declarat Nick Casciaro și Loredana, mentorul lui

Show-ul pe care Nick și Loredana l-au pregătit pentru finală a fost unul complex, ce a cuprins atât muzică, cât și dans. Duetul lui Nick cu invitatul său special, Dinu Iancu Sălăjanu, a fost aromozat perfect de corul Acapella și Andrei Calancea, fostul concurent al Loredanei care a părăsit competiția în primul Battle al acestui sezon.

„Noi l-am gândit ca pe un moment care să aducă împreună două lumi, două culturi”, a declarat Loredana.

Un alt moment spectaculos al serii a fost duetul cu mentorul. Nick și Loredana au adus lumea musical-ului în platoul X Factor interpretând piesa ”Time of my life”.

„Când mi-a arătat cum dansează la Sanie cu zurgălăi, am știut că voi alege un cântec pe care să dansăm și să facem sincroane”, a mărturisit jurata. ”Who Wants To Live Forever” a fost piesa solo cu care Nick a încheiat seara și a reprezentat un tribut adus celor care și-au pierdut viața mult prea repede.

Votul publicului și câștigarea sezonului 10 X Factor i-au luat prin surprindere atât pe Nick Casciaro, cât și pe Loredana. „Tot ce s-a întâmplat aici mi-a umplut inima. Sunt foarte, foarte fericit. Pentru mine, X Factor este o renaștere”, a declarat Nick Casciaro, cel de-al zecelea câștigător X Factor.

eXtra Factor 2021, episodul 18. Ilona Brezoianu a venit în Finala X Factor 2021 cu o rochie concepută dintr-o plapumă cu... Ce promisiune i-a făcut Nick Casciaro iubitei sale, înainte de a câștiga X Factor 2021. Frumoasa italiancă a dezvăluit t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x