Antena Căutare

Nicole Scherzinger, uluita de auditia unei concurente: “Nu mai avem ce s-o invatam, merita admiratia noastra”

Ella Henderson castigase juriul de partea ei cu o melodie proprie in prima parte a auditiilor. La doar 16 ani, fata cu par blond si ochi albastri conturati cu negru impresionase cu o voce matura, potrivita mai degraba unei femei in toata firea, cu experienta in muzica.

Nu, nu esti la un concert Cher. Este "doar" auditia Ellei Henderson

Pentru a doua aparitie in fata juriului X Factor UK, Ella a decis sa isi impuna singura o provocare: Cher. Vocea deosebita a cantaretei cu parul de abanos a gasit rar in istoria muzicii un echivalent, dar asta nu a impiedicat-o pe tanara sa-si incerce puterile cu melodia “Believe” a artistei. Juratul Gary Barlow i-a urat noroc fara sa realizeze ca norocul fusese de partea ei inca de la inceput, cand soarta a inzestrat-o pe Ella cu o voce minunata.

Concurenta a plutit efectiv pe melodia lui Cher, atingand cu usurinta notele inalte ale melodiei fara a pierde timbrul grav, caracteristic vedetei. Publicul s-a ridicat in picioare, Nicole nu si-a putut stapani lacrimile iar Tulisa si Gary Barlow au zambit admirativ. Spectatorii se asteptau la un “DA” general, dar ce a urmat le-a depasit cu mult asteptarile!

Barlow a comentat ca desi aceasta melodie s-ar fi inscris usor acum ceva timp in top 5 cele mai enervante cantece, acum “as da bani sa ascult o interpretare ca a ta”. Dar Nicole a dat replica memorabila a serii, incumetandu-se sa spuna: “Nu mai avem ce s-o invatam, nu trebuie sa o schimbam ci doar sa o privim cu admiratie”, continuand “Misiunea mea aici s-a terminat”.

Delia a crezut ca aude vocea din “Al Cincilea Element”! Alin Dan Rusu vs. Diva Dance... Cheloo nu se lasa impresionat de "cazurile speciale"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x