Antena Căutare

Oana și George Indru au interpretat piesa Give In To Me într-o manieră originală. I-au cucerit pe jurați din primele secunde

Oana și George Indru sunt frați și au venit împreună la audițiile X Factor. Deși între ei există o diferență de 7 ani, cei doi sunt dovada clară că muzica nu are bariere.

În a zecea ediție din sezonul 9 "X Factor", Oana și George Indru au cântat piesa "Give In To Me" Galerie
Oana și George Indru sunt frați și au venit împreună la audițiile X Factor. | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Frații Indru cântă împreună de când se știu, dar într-o formulă mai profesională de aproximativ 3 ani. Oana este cea care a cântat cu vocea pe scenă, iar George, deși practică jiu-jitsu brazilian, a demonstrat că chitara este una dintre marile lui pasiuni.

Au fost nerăbdători să ajungă pe scena X Factor și au pășit cu încredere în fața juraților.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor

"Loredana, tu ce părere ai? Nu mă așteptam. Adică eu am crezut că este un grup", a spus Ștefan Bănică când George a menționat că el a urcat pe scenă doar ca să-și acompanieze sora cu chitara.

Dezamăgirea a fost și mai mare la Florin Ristei, care așteaptă cât mai multe grupuri pentru că anul acesta el este mentorul grupurilor.

Florin Ristei: "Poate să-mi treacă supărarea dacă ești o voce senzațională."

Baftă multă le-au urat jurații, iar ce a urmat pe scenă a depășit toate așteptările. Oana și George Indru au pus în scenă o prestație demnă de toată lauda pe piesa Give In To Me a lui Michael Jackson.



Jurații X Factor s-au bucurat pe tot parcursul momentului de la masa juriului de interpretarea celor doi: "Mă bucur că l-ai adus pe Michael Jackson la X Factor în varianta asta. Nu mă așteptam deloc", a spus Ștefan Bănică.

George Indru s-a lăsat cu greu convins să meargă alături de sora sa mai departe în concurs. Cei doi au acceptat să meargă într-un final în Bootcamp ca un grup, sub îndrumarea lui Florin Ristei.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Loredanei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul băieților sub 24 de ani

Florin Ristei: "Îmi plac și cred că au potențial diferit față de toate celelalte grupuri. E ceva ce nu am până acum în echipă."



X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Marian Vasilescu, o voce remarcabilă la X Factor. A interpretat piesa Imagine și a primit 3XDA... Mihaela Condurache, juristul de pe scena X Factor. Vocea ei l-a impresionat pe Ștefan Bănică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x