Antena Căutare

Tudor Turcu e atat de talentat, incat Dan Bittman i-ar ceda locul sau la Holograf

In cea de-a doua gala live X Factor, juriul a fost la fel de exigent ca pana acum, in ciuda bunei dispozitii pe care a reusit sa le-o transmita telespectatorilor pe parcursul show-ului. Exigenta despre care vorbeam s-a vazut atunci cand juratul Cheloo i-a eliminat pe baietii de la Station 4, Delia si-a certat proprii elevi atunci cand au gresit, iar Dan Bittman a ajuns sa spuna ca l-ar primi pe Tudor Turcu, elevul lui Cheloo, in Holograf.

Tudor Turcu e atat de talentat, incat Dan Bittman i-ar ceda locul sau la Holograf Galerie
Il vedeti pe Tudor Turcu in trupa Holograf?

Atat de buna, incat i-ar putea lua locul in Holograf. “Mie imi place Tudor Turcu. E bun si de Holograf, acum ca eu nu mai pot sa cant”, a comentat Bittman dupa interpretarea exceptionala a tanarului.

Concurentul de 30 de ani din Medias a cantat aseara piesa “Here without you”, a celor de la Three Doors Down, reusind sa castige nu doar admiratia lui Dan Bittman, dar si a celorlalti doi jurati mentori.

Si-a regasit sora pe Facebook dupa 25 de ani

Dincolo de foarte mult talent, nu doar la cantat, ci si la pictura, Tudor are si o poveste de viata desprinsa parca din filme. Tudor si-a regasit sora vitrega pe Facebook, dupa mai bine de 25 de ani. S-au vazut o singura data, cand erau copii, atunci cand tatal lui Tudor i-a prezentat-o copilului Tudor de atunci pe Teodora, sora lui.

Citeste povestea lui completa, AICI!

Nu rata urmatoarea gala LIVE X Factor, duminica aceasta, de la 20.30, pe Antena 1! Guest star-ul acestei saptamani este Alexis Jordan.

CIUTĂ LAVINIA a votat si a castigat un iPhone 5... Dupa a doua Gala LIVE: Mesajul lui Nati politista, Tudor Todut si Nord X pentru fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x