Antena Căutare

Vanessa Ion, o voce mare dintr-o familie de artiști. Scena X Factor a fost numai a ei

Vanessa Ion are numai 17 ani, dar dorește să se afirme, iar ea spune că vocea ei trebuie să se facă auzită pe scena X Factor.

Vanessa Ion, prestație pe scena X Factor, ediția 8 Galerie
Vanessa Ion are numai 17 ani, dar dorește să se afirme, iar ea spune că vocea ei trebuie să se facă auzită pe scena X Factor. | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

A venit însoțită de părinți la audițiile X Factor din acest sezon. Vanessa spune că nu a urmat cursuri specializate de canto, dar că amândoi părinții, artiști de meserie, sunt cei care au ghidat-o până în acest moment.

Citește și: Simona Smultea, concurenta cu un optimism molipsitor. Jurații X Factor au fost fascinați de prestația ei

Întrebat-o de Florin Ristei ce crede despre momentul pe care dorește să-l prezinte, aceasta a spus că indiferent de rezultat, totul o să fie pe merit.

Pentru a impresiona jurații, Vanessa a ales piesa Fallin' a celebrei Alicia Keys. Ștefan Bănică i-a oprit însă prestația atunci când se aștepta mai puțin.



Jurații i-au transmis că dozajul face parte din arta cântecului. Așteptările au fost mari, iar concurenta a rămas cu gândul că sigur va trece mai departe.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"



Vanessa Ion a primit 3 X DA din partea juraților X Factor.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Simona Smultea, concurenta cu un optimism molipsitor. Jurații X Factor au fost fascinați de prestația ei... Andrada Maria Ghiduruș, a atras toate privirile asupra ei din primele secunde. Prestație emoționantă pe scena X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x