Antena Căutare

X Factor 2020. Alexandra Robea a impresionat jurații X Factor cu povestea și vocea ei. “Lady in pink”

Alexandra Robea, cu o voce de excepție și o sensibilitate aparte, a transmis emoția sa juriului X Factor.

alexandra robea Galerie
Alexandra Robea a impresionat jurații X Factor cu povestea și vocea ei. “Lady in pink”

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Cu o energie debordantă și un zâmbet molipsitor, Alexandra, în vârstă de 27 de ani, a venit la X Factor pentru a arăta cât e de talentată. De loc din Buzău, Alexandra s-a acomodat rapid ritmului din București.

Îmi doresc să înfrunt teama asta de scenă într-un fel”, a declarant tânăra cântăreață care spune că, deși e corporatistă, sufletul ei se duce mereu către muzică.

Cel mai mare fan al Alexandrei este fiul ei, de 4 ani, despre care ea spune că e cel mai important bărbat din viața ei. Alexandra a trecut printr-un divorț dificil și partea și mai grea a fost că a trebuit să plece din Buzău să își caute de lucru, iar băiețelul ei a rămas cu mama ei.

Îmi doresc feeling-ul ală, sentimentul ală de a fi pe scenă și de a avea luminile în față”, spune cu emoție Alexandra, nerăbdătoare să arate juraților X Factor ce poate.

Concurenta a interpretat piesa “Mulțumesc, iubită mama”, în cinstea tuturor mamelor care ăși cresc singure copii, aratând că se poate.

citește și: X Factor 2020. Karina Ștefan i-a impresionat pe jurați cu aspectul ei dulce. Ristei: Te văd într-un grup de tip „Pussycat Dolls”

Ești puternică și ești o învingătoare”, a încurajat-o Loredana.

Alexandra a impresionat juriul X Factor prin sensibilitatea ei și vocea extraordinară care le-a dat tuturor fiori. Vocea ei și felul în care a interpretat această piesă i-a umplut ochii de lacrimi mamei ei care o susținea din culise.

Consider că a împacheta o piesă într-un moment e destul de important într-un show tv”, a spus Florin Ristei.

Alexandra a primit 3 x DA, fiind pe lista juraților X Factor.

X Factor #DENEOPRIT Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Gabriel Cîndea, de la radio pe scena X Factor. “Ai o voce epică”... X Factor 2020. Enrico Bernardo, din Napoli pe scena X Factor."Mie îmi vine să plâng"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x