Antena Căutare

X Factor 2020. Alexandra Sîrghi a făcut show total în Bootcamp. Ștefan Bănică: „Ai fost ca Halep la Roland Garros”

Alexandra Sîrghi și-a ales o piesă dificilă în al doilea Bootcamp din sezonul 9 X Factor și a oferit un moment de excepție.

Alexandra Sirghi a făcut show pe scena X Factor Galerie
Alexandra Sirghi și-a ales o piesă dificilă și a făcut show pe scena X Factor

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Alexandra Sîrghi și-a ales o piesă dificilă și a făcut show pe scena X Factor

Este al doilea Bootcamp X Factor la care participă Alexandra Serenada Sîrghi. În sezonul 6 aceasta nu a obținut un scaun, iar acum, în sezonul 9, tânăra s-a simțit mult mai pregătită pentru această competiție.

Tânăra a suferit recent o durere cumplită, după pierderea mamei sale, însă a reușit să aducă pe scenă un moment plin de energie.

Înainte ca Alexandra să intre în scenă mentorul categoriei sale de vârstă, Ștefan Bănică, a atras atenția asupra dificultății piesei pe care și-a ales-o Alexandra: „Este extrem de greu ce și-a ales, tehnic. E foarte riscant, dar dacă-i iese poate fi extrem de spectaculos”, a spus Ștefan Bănică după ce a observat-o.

Citește și: X Factor 2020. Adrian Petrache a intrat pe scenă cu chitara spartă, dar a reușit să aibă o prestație demnă de Bootcamp

Fetele din culise, dar și cele două care ocupau două dintre cele trei scaune au fost sigure că Alexandra va obține un scaun.

„Ea sigur trece”, a exclamat Marina când a văzut-o pe Alexandra pășind pe scenă.

Alexandra a interpretat melodia „Love on top” de la Beyonce. Concurenta a fost stăpână pe moment, a făcut show, și-a aruncat pălăria la pământ și l-a ridicat în picioare pe Ștefan Bănică.

Colegii lui Ștefan Bănică au comentat prestația Alexandrei, însă decizia finală a aparținut numai juratului-îndrumător al categoriei.

Florin Ristei a remarcat că grupa lui Bănică este cea mai puternică:

Ristei: „E groasă! Pe măsură ce vin concurentele din grupa lui Ștefan e din ce în ce mai clar că vine cea mai grea trupă. Ai obosit puțin la final, dar s-a simțit doar un pic. Atitudine mișto! Scaunul ar trebui să fie al tău!”

. Alexandra Sirghi a făcut show total în Bootcamp

Alexandra Sirghi a făcut show total în Bootcamp

Ce a decis Ștefan Bănică în privința Alexandrei Sîrghi: „M-am temut tare de alegerea ta”

Loredana și Delia au apreciat curajul și vocea Alexandrei Sîrghi.

Loredana: „Serenada, a fost mai mult decât o serenadă, a fost o demonstrație de forță, de talent, de voce, de curaj și ai reușit!”

Citește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

Delia: „Ai reușit o performanță! Cred că va fi genul acela de moment viral pe Youtube, care-ți face pielea găină”.

Bănică: „M-am temut tare de alegerea ta. Te-ai dus pe tot ce putea fi mai greu”.

Bănică a felicitat-o pe Alexandra pentru că, privind momentul comparativ cu repetițiile, concurenta a avut pe scenă cea mai bună versiune a interpretării.

Bănică: „Ai dat maximul când a trebuit. Ai fost ca Halep La Roland Garros”.

Ștefan Bănică i-a oferit Alexandrei Sîrghi cel de-al treilea scaun de pe scenă.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Oana Velea i-a cucerit pe jurați cu frumusețea și „cristalul din glas”. Ce a decis Ștefan Bănică în privi... X Factor 2020. Ana Paula Rada a interpretat piesa „Copacul” în Bootcamp. Bănică: Continuă să mergi pe drumul ăsta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x