Antena Căutare

X Factor 2020. Silvia Mitrache are 61 de ani și i-a ridicat în picioare pe jurați: „Sunteți un exemplu pentru toți concurenții”

Silvia Mitrache are 61 de ani, este o  craioveancă stabilită în Italia îndrăgostită de muzică și a venit în sezonul 9 al competiției X Factor să-i dea pe spate pe jurați cu energia ei debordantă. Silvia a cântat, a dansat și a obținut 3 de „Da”.

Silvia Mitrache, într-o ținută nonconformistă pe scena X Factor Galerie
Silvia Mitrache a făcut senzație pe scena X Factor

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

De cum a pășit pe scenă, concurenta în vârstă de 61 de ani i-a uimit pe jurați cu stilul său vestimentar nonconformit. Silvia Mitrache a povestit că de-a lungul timpului a cântat pe scene din Italia, Franța, Germania și România.

Concurenta a venit tocmai din Italia pentru a-i încânta pe jurați cu piesa „The Best”.

Silvia Mitrache a făcut show pe scena X Factor: „Excepțional”

În trecut, Silvia a cântat în spectacole cu nume mari ale muzicii românești precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea, și își amintește că a cântat chiar și pentru familia lui Ștefan Bănică.

„Cred că aveați 13-14 ani când eu cântam la un bar aici în București, când ați venit cu mama și tatăl”, i-a spus Silvia Mitrache lui Ștefan Bănică.

Citește și: Alexandra Marin, din casa Mireasa, pe scena X Factor. Ce piesă a interpretat

Jurațiii s-au ridicat în picioare în timpul prestației concurentei.

Îmi pare rău dacă n-am fost când aveam 15 ani în barul respectiv. Noroc că am fost acum și am văzut cu ochii mei. Sunteți un exemplu pentru toți concurenții X Factor care trebuie să vadă ce înseamnă energie, ce înseamnă dăruire, ce înseamnă pasiune. A fost show”, a exclamat Ștefan Bănică.

Silvia, ești artistă. De la felul în care te miști, te îmbraci”, i-a spus Loredana.

Silvia Mitrache a primit trei de „Da” de la Ștefan, Loredana și Delia, ceea ce înseamnă că se află pe lista de așteptare.

Florin și-a motivat votul negativ spunând că nu o vede pe Silvia Mitrache într-un grup, ci mai degrabă solo.

Citește și: Mattia Pedretti, explozie de energie și atitudine pe scena X Factor. Delia: "Aproape că m-am îndrăgostit de tine!"

Doamna a fost forță, cometă. Sper ca alte doamne de vârsta ei să ia un exemplu de la această femeie”, a concluzionat Delia.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Andrada Barangă l-a convins pe Ștefan Bănică de faptul că merită un loc în Bootcamp: „Ești un diamant neș... Ultima ediție de audiții îi ține în șah pe jurații X Factor: ”Nu pot să îi dau Da!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x