Antena Căutare

X Factor 2021, 10 decembrie. Raze de lună au interpretat piesa „Bella Ciao” în etapa de Battles. Ce le-au spus jurații

Trupa Raze de lună a reușit să creeze un moment inedit pe scena X Factor 2021, în etapa de Battles. Grupul Deliei a pus în scenă o interpretare incredibilă a piesei Bella Ciao.

X Factor 2021, 10 decembrie. Raze de lună au interpretat piesa „Bella Ciao” în etapa de Battles. Ce le-au spus jurații Galerie
X Factor 2021, 10 decembrie. Raze de lună au interpretat piesa „Bella Ciao” în etapa de Battles. Ce le-au spus jurații | Antena 1

Trupa Raze de lună de la X Factor a creat un moment inedit pe scenă, în etapa de Battles. Cei patru membri ai Grupului format de Delia au pregătit un moment total neașteptat de public, pe scenă.

Grupul Raze de lună a reușit să creeze un moment inedit pe scena X Factor, 10 decembrie 2021, în etapa de Dueluri

Trupa Raze de lună a creat un moment neașteptat pe scena X Factor, total diferit față de ceea ce au mai prezentat până în acest punct al competiției, iar jurații au ținut să le spună o serie de cuvinte de laudă.

Citește și: X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa Raze de lună a impresionat juriul cu piesa lor, iar Delia a ținut să le spună câteva lucruri

Au cântat piesa cunoscută „Bella Ciao”, dar i-au adus o notă personală, cu un moment de rap, care s-a completat perfect cu ceea ce au pregătit aceștia. Vocile li s-au armonizat perfect și acest lucru i-a ajutat ca interpretarea lor să fie impecabilă.

Jurații au ținut să-i felicite pentru performanța lor din această etapă. „Începem cu Raze de lună”, i-a anunțat Delia, ca fiind primul Grup care performează în această seară.

„Străbunicul meu făcea parte dintr-o comunitate de regi și am ceva sânge albastru eu. Nu știu să vă explic. Cristache Ciolac. Suntem în 2021 și lucrurile au evoluat, vrem să ieșim din tiparul genului pe care îl avem”, spune solistul principal al Grupului.

Jurizare Raze de lună, 10 decembrie 2021 la X Factor

„Deci când v-am văzut cu ochelarii ăștia, wow, tu ești din ce film vrei tu. Tu ești sarea și piperul”, îi felicită Ștefan Bănică pe concurenți.

„Chiar sunteți mișto, ați ieșit din tiparul de manea optzecistă”, îi felicită Loredana.

„Cred că v-ați simțit mai puțin confortabili decât data trecută, ușor stângaci. Sub prestația din audiții. Nu știu ce vrea să facă Delia. Voi ați fost surpriza”, le spune Florin Ristei concurenților.

Citește și: The Jazzy Jo Experience, Omajii și Raze de lună merg mai departe în Battle-urile X Factor

„Eu cred ca în toți există speranță pentru marea finală. Dar trebuie să ne despărțit de un grup în seara asta”, spune Delia.

Cine sunt membrii trupei Raze de lună de la X Factor 2021

„Am să cânt fiindcă am văzut că au venit italieni, spanioli și eu sunt rom și o să cânt o melodie țigănească. Sunt Ionuț Prințul și ca profesie sunt lăutar. Mă cheamă „prințul” pentru că mama mea mă alința „Prințul” și mi-a rămas așa. Eu cânt de la 14 ani, lăutar. Fratele meu e stabilit acum în Londra. Am fost și eu. Nu am vrut să stau acolo, aici e locul meu.

Când iubești muzica și vrei să cânți și ploile le dai deoparte. Am venit să cânt cu melodia noastră”, s-au prezentat ei, în special Ionuț.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Tensiuni la masa juriului în primul battle X Factor: „Hai să nu ne certăm!”, diseară, de la 20:30, la Antena 1... X Factor 2021, 10 decembrie. The Jazzy Jo Experience, performanța inedită a piesei „I want love” în etapa de Battles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x