Antena Căutare

Zorana Samson, o adevărată apariție pe scena X Factor: "Ești bombiță. Eu nu am mai auzit pe nimeni cu așa un timbru special"

Zorana Samson are doar 17 ani și este elevă la Liceul Nicolae Tonitza.

În cea de-a unsprezecea ediţie al sezonul 9 "X Factor", Zorana Samson a cântat piesa "Toxic". Galerie
Zorana Samson are doar 17 ani și este elevă la Liceul Nicolae Tonitza. | Antena 1

Deși nu știe sigur dacă vrea să facă o carieră din muzică, concurenta vrea să experimenteze cât mai multe domenii pentru a-și da seama ce îi place cu adevărat.

A urcat pe scena X Factor pentru că vrea să vadă care este feedback-ul oamenilor ce o ascultă atunci când cântă. Nu a mai cântat niciodată pe o scenă, dar jurații au încurajat-o să dea tot ce are mai bun din ea.

Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"

Zorana a interpreta piesa Toxic pe scena X Factor și i-a uimit pe toți. Într-o manieră originală, tânăra a demonstrat că este talentul în stare pură și că merită un loc în show.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!



Delia: "Ești bombiță. Eu nu am mai auzit pe nimeni cu așa un timbru special."

Delia a mai spus că cineva trebuie să semneze urgent pentru Zorana la o casă de discuri, altfel ea o să fie cea care o va lua sub îndrumarea ei.

După ce la vârsta de 9 ani i s-a spus că este afonă, Zorana nu a mai cântat și nici nu a îndrăznit să se înscrie la cursuri de canto. Loredana a fost uimită cum cineva avizat nu a reușit să remarce talentul tinerei.

Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor

Loredana: "Ai un timbru de america. E amprenta ta. Sunt extrem de încântată de prestația ta."

Zorana Samson a primit 3 X DA din partea juraților X Factor.



X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Diana și Ioana Conta, prima dată pe o scenă atât de mare. Interpretarea care le-a trimis direct în Bootcamp... Mehmet Dural, un nume mare pe o scenă mare. Concurentul simpatic care i-a cucerit pe jurații X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x