XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Succes uriaş! Delia şi Macanache au dat tot din casă despre colaborarea pentru piesa "Rămâi cu bine": "Trebuie să lăsăm falsitatea la o parte"

 

În urmă cu câteva zile, Delia şi Macanache au lansat următorul hit al verii! "Rămâi cu bine" se bucură de un succes imens, clipul fiind vizionat de aproape două milioane de ori pe YouTube

Într-un live realizat de cei de la Observator, DELIA şi MACANACHE au povestit despre cum a luat naştere această colaborare, dar şi despre cum a fost la filmările clipului "Rămâi cu bine".

“Noi ne ştiam de vreun an şi ceva. Tot am zis că facem piesă, dar nu aveam cântecul bun. Am scris repede ceva, i-am trimis refrenul cântat la pian şi i-a plăcut. "Mă-ta" este o prescurtare şi nu se foloseşte doar la înjurături. Şi noi o foloseam când eram mici, nu e nimic rău, e foarte românesc şi popular. Dar oamenii acum sunt de viţă nobilă şi nah… Nu e frumos, îţi dai seama”, spune amuzată Delia. 

“Trebuie să lăsăm falsitatea la o parte. Asta e important. Şi nu, nu am avut probleme cu soacrele mele. Toate au fost OK”, completează şi Macanache.  

“Soacra mea a fost genială, mult mai bună decât m-aş fi aşteptat. Nu o mai puteam scoate din rol”, a mai povestit jurata de la X Factor. 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii