Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Robert Andrei Candoi s-a întors în sezonul 13. Marele anunț pe care l-a făcut, după jurizare

Robert Andrei Candoi, singurul concurent care a venit de 10 sezoane la Chefi la cuțite, s-a întors în bucătărie. Acesta a venit cu un preparat neașteptat pentru a-i surprinde pe cei patru jurați. De altfel, a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta.

colaj foto cu robert andrei candoi si poza cu el, familia lui si irina fodor la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Robert Andrei Candoi a revenit la Chefi la cuțite sezonul 13 cu un preparat inedit | Antena 1

Robert Andrei Candoi s-a întors în sezonul 13 Chefi la cuțite, chiar în ediția 13 de pe 16 aprilie 2024. Concurentul care a încercat timp de 10 sezoane să intre în echipele juraților a venit cu un preparat neașteptat.

„Bine v-am regăsit! Vin din sezonul 1, am lipsit la două sezoane pentru că nu mi-am mai văzut rostul pe aici. Între timp, eu m-am mai îngrășat, cel mic a crescut, iar maică-sa este din ce în ce mai frumoasă! Am revenit la gândul că odată cu noul val, poate chefii nu mă cunosc, și atunci poate îi păcălesc. De gătit oricum n-am învățat să gătesc”, a dezvăluit el, cu zâmbetul pe buze și glumele la purtător.

De data aceasta, Robert Andrei Candoi a avut un ajutor de nădejde în bucătăria show-ului culinar. Fiul său a ținut să își ajute tatăl la gătit. Mai mult, se pare că micuțul i-a purtat și noroc concurentului.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Raul Pasetto este italianul care s-a întâlnit cu vedete precum Brad Pitt și George Clooney

Pentru a-i impresiona pe chefi, acesta a venit cu un desert spectaculos. Fără să știe cine se află în spatele ușilor, jurații au avut o reacție uluitoare atunci când au ridicat cloșurile și au văzut ce se află în farfurii.

„Wow, ce mișto e! Ce-i biluța asta?”, a spus chef Richard Abou Zaki.

Ce anunț a făcut Robert Andrei Candoi, după ce a primit cuțitul în ediția 13 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 16 aprilie 2024

Chef Orlando Zaharia l-a recunoscut imediat pe Robert Andrei Candoi atunci când ușile s-au deschis. Juratul l-a încurajat pe concurent, spunându-i că poate sezonul 13 este cu noroc pentru el.

„Aici o crescut copilul!”, a fost replica savuroasă a lui chef Richard Abou Zaki când a aflat despre încercările lui Robert Andrei Candoi de a intra în echipe.

Jurații au decis să nu-l țină în suspans prea mult pe concurent. Așadar, aceștia au început să-i vorbească despre preparatul neașteptat pe care l-a făcut. Din punct de vedere vizual, Robert Andrei Candoi a reușit să le „stingă lumina” chefilor.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Cristian Marin are 13 ani și i-a surprins pe jurați cu povesta accidentului său. Ce a dezvăluit

Emoțiile s-au resimțit la cote maxime în platou atunci când chef Alexandru Satutner, chef Orlando Zaharia și chef Richard Abou Zaki și-au dezvăluit verdictul final. În ediția 13 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 16 aprilie 2024, Robert Andrei Candoi a primit 3 cuție și merge în bootcamp.

Concurentul a ținut neapărat să facă și un anunț: „Azi a fost foarte frumos! Deci chiar nu mă așteptam să fie 3 cuțite. Acest cuțit înseamnă un nou început în sezonul ăsta, dar și un sfârșit pentru că este primul și ultimul din sezonul acesta, cel în care sunt cei patru chefi. Am o vârstă, sunt deja alb, intru în categoria bunicilor...”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Alex Filip, luptător de kickboxing cu o viață ca în filme. Cum a prins un dealer, fără... Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Concurenții au ajuns în bootcamp-ul sezonului 13. Ce s-a întâmplat când au apărut chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x