Antena Căutare

Sașa Pânzaru s-a calificat direct în finala sezonului 16 iUmor. „Dacă ȋmi pierd locul de muncă, dau vina pe voi!”

iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și în cel de-al nouălea episod, cu momente artistice inedite și a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi care mai de care mai talentați.

colaj sașa pânzaru pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Sașa Pânzaru s-a calificat în finala iUmor sezonul 16 | Antena 1

Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Daniela Tănase, Jan Holban, Sașa Pânzaru și Edu Boneco. Dintre aceștia, Sașa Pânzaru a obţinut cele mai multe voturi şi s-a calificat direct în finala sezonului 16 iUmor.

Sașa Pânzaru s-a calificat direct în finala sezonului 16 iUmor. „Dacă ȋmi pierd locul de muncă, dau vina pe voi!”

Sașa Pânzaru a pășit cu multă ȋncredere pe scena iUmor cu un număr de stand up inspirat din viaţa actorilor din provincie.

„Dacă-mi pierd locul de muncă, dau vina pe voi!”, le-a mărturisit ea juraţilor iUmor, care au fost de-a dreptul fermecaţi de momentul ei.

„Mă bucură foarte tare prezenţa ta aici! Ești foarte talentată, ești foarte energică!”, i-a transmis Delia, ȋn vreme ce actriţa a completat: „De asta am și venit aici la iUmor, că am văzut așa că-i ca o a doua diplomă!”

La rândul lui, Cătălin Bordea a ȋncurajat-o pe concurenta iUmor: „Rămâi la București! E nevoie de energia asta a ta!”

Cu patru like-uri din partea juraţilor iUmor, Sașa a mers direct la votul telespectatorilor ȋn cadrul aplicaţiei Antena 1, unde aceștia au decis că ea merită un loc în marea finală a sezonului 16 iUmor.

În fiecare duminică, de la 20.00, iUmor – Alege comedia, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile și, totodată, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, se vede la Antena 1 și pe AntenaPLAY!

Totodată, în noul sezon, se va vota Președintele comediei, astfel că, în fiecare duminică, de la 20:00, fiecare vot contează!

iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Karenna a fost cucerită de Cosmin Natanticu: „Eu muncesc și tu te distrezi”... Ela Voineag revine pe scena iUmor, în calitate de invitat special, duminică, ora 20:00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x