Antena Căutare

Credeai că le-ai văzut pe toate?! Cum se face curățenia de primăvară în Rusia! Te ia cu amețeli! (VIDEO)

În cazul în care credeai că le-ai văzut pe toate, matinalii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au dovada că te-ai înșelat amarnic!

În cazul în care credeai că le-ai văzut pe toate, matinalii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au dovada că te-ai înșelat amarnic!

Așa cum ne-a obișnuit deja, Cătălin Oprișan de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a găsit un clip genial, în care arată cum se face curățenia de primăvară în Rusia!

Ceea ce este cu adevărat surprinzător este faptul că femeia din filmare a recurs la o metodă...spectaculoasă, dar periculoasă!

Cum se face curățenia de primăvară în Rusia? Află urmărind clipul video de mai sus! Și pentru a savura alte faze amuzante vizitează pagina emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Tânărul s-a apucat să danseze la o petrecere, dar a ajuns de râsul curcilor! Ce mișcări „senzuale” are! (VIDEO)... Doi bărbați au vrut să spargă geamul unui magazin, dar lucrurile au luat-o complet razna! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x