Antena Căutare

Dani Oțil, deranjat de doi tineri care se sărutau cu foc într-o mașină: ”Le-am dat două claxoane! Atâta limbă n-am mai folosit din liceu!”

Cele mai inedite întâmplări au loc, fără doar și poate, în trafic, iar Dani Oțil a dovedit asta povestit un moment inedit pe care l-a trăit în urmă cu ceva timp.

Cele mai inedite întâmplări au loc, fără doar și poate, în trafic, iar Dani Oțil a dovedit asta povestit un moment inedit pe care l-a trăit în urmă cu ceva timp.

Astfel, în această dimineață, Dani Oțil a mărturisit că a fost uimit să vadă un cuplu sărutându-se cu foc în timp ce aștepta la semafor.

”Eram la semafor, după Casa Presei, la Fântâna Miorița, era așa o zi de vară, în stânga mea vedeam ceva vânzoleală într-un Golf. De nu pupa unul pe una, la șase dimineața. Băi și dintr-o dată, ca orice român care se uită la noi, am început: ”Ho, mă, că poate alții n-au.” N-am suportat și le-am tras două claxoane, iar fata din dreapta mi-a deschis geamul și mi-a zis: <<Spuneți, vă rog!>>”, a povestit prezentatorul.

Citește și: Dani Oțil, sfaturi despre cum să scăpați rapid de o persoană la întâlnire

Iar șirul dezvăluirilor a continuat, întrucât Dani Oțil a mărturisit că nu s-a putut abține și i-a întrebat: ”Băi, iartă-mă, m-am mai pupat și eu, dar atâta limbă n-am mai folosit din liceu. Ce mâncați dimineața?”

Citește și: Dani Oțil a dezvăluit totul despre căsătorie! „Va fi foarte simplu...”

Evident, răspunsul nu a întârziat să apară, iar matinalul a fost surprins total de informațiile aflate: ”Nu prea mâncăm dimineața. Poate te întrebi dacă suntem împreună de două luni, dar nu, suntem de șase ani. Petrecem mult timp la serviciu, prindem doar drumurile.”, i-a spus tânăra lui Dani.

Interviu galactic cu Dumitru Prunariu, singurul cosmonaut român! „Când am ajuns în Orășelul Stelar...”... 15 mai 1873, ziua în care Alexandru Ioan Cuza a murit! Ce nu se știa de primul domnitor al Principatelor Române: ”Era în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x