Antena Căutare

O casă cadou în Drumul Taberei Residence?

Participă la cel mai tare concurs: poți câștiga o casă! homeZZ.ro, alături de Drumul Taberei Residence, au pregătit un concurs în care oferă o casă cadou chiar în acest ansamblul din București, construcția aparținând dezvoltatorul Ideal Residence.

reclama homezz
Participă la cel mai tare concurs: poți câștiga o casă! homeZZ.ro, alături de Drumul Taberei Residence, au pregătit un concurs în care oferă o casă cadou chiar în acest ansamblul din București, construcția aparținând dezvoltatorul Ideal Residence. | Antena 1

homeZZ.ro, alături de Drumul Taberei Residence, au pregătit un concurs în care oferă o casă cadou chiar în acest ansamblul din București, construcția aparținând dezvoltatorul Ideal Residence.

Premiul oferit în cadrul campaniei este o garsonieră la cheie, dotată cu finisaje de calitate.

O casă cadou în Drumul Taberei Residence? Înscrie-te la concurs acum pe homeZZ.ro!

În Drumul Taberei Residence locuiesc deja noi proprietari din faza I finalizată a proiectului. În prezent, oferta ansamblului include garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri în blocurile finalizate, dar și în blocurile ce urmează a fi predate în anul 2023.

Colegii de la Neatza au promovat concursul homeZZ.ro, așa că nu mai aștepta, grăbește-te să participi și tu la concurs.

Grăbește-te și înscrie-te la concurs!

Iată ce ai de făcut:

  • Intră pe homeZZ.ro, în pagina concursului, salvează la favorite o proprietate din ansamblul Drumul Taberei Residence și poți câștiga o super casă chiar în acest ansamblu din București.
  • Sau, pentru șanse duble de câștig, vizitează ansamblul, fă un selfie acolo și intră pe homeZZ.ro, în pagina concursului, să trimiți poza pentru a participa la concurs!

Concursul se desfășoară în perioada 09.12.2022 - 05.01.2023, iar extragerea câștigătorului va fi pe 06.01.2023.

Înscrie-te aici la concurs!

Detalii complete și regulament disponibil aici.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x