Antena Căutare

Program Formula 3™, Marele Premiu al Australiei. Urmărește a doua cursă Formula 3™ din sezonul 2024, 22 – 24 martie

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.

colaj mașini de formula 3 pe circuit Galerie
Antena este casa Formula 1™ în România | GettyImages

Antena este casa Formula 1™ în România. Toate cele 24 de curse pline de adrenalină pot fi urmărite pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

În Formula 3™, vor participa 22 de piloţi, care aparţin de 11 echipe. Théo Pourchaire este campionul din 2023, în timp ce ART Grand Prix a câştigat lupta la echipe.

Formula 3™ revine în weekendul 22 - 24 martie cu Marele Premiu al Australiei. În Formula 3™, iau startul 10 echipe, care se vor baza pe 30 de piloţi. Gabriel Bortoleto este campionul din 2023, alături de Trident.

Cursa din Formula 3™ a Marelui Premiu al Bahrainului a fost câștigată de Luke Browning, după ce a plecat pe locul 2 din grilă. Pe podium a fost însoțit de: Christian Mansell, care a ocupat locul II, şi Tim Tramnitz, care a ocupat locul III.

Citește și: Cursa din Formula 1™ a Marelui Premiu al Bahrainului a fost pe Antena 1! Max Verstappen a câştigat prima cursă a sezonului

Programul complet pentru Formula 3™, Marele Premiu al Australiei. Urmărește a doua cursă Formula 3™ din sezonul 2024, 22 – 24 martie

În acest sfârșit de săptămână, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările și cursa Marelui Premiu al Australiei.

Joi, 21 martie, se va desfășura sesiunea de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY, de la 23:50.

Vineri, 22 martie, se vor desfășura calificările, exclusiv în AntenaPLAY, de la 05:00.

Sâmbătă, 23 martie, se va desfășura cursa de sprint, exclusiv în AntenaPLAY, de la 02:15.

Duminică, 24 martie, va avea loc cursa Marelui Premiu al Australiei, de la 00:05. Va putea fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY.

Citește și: Program Formula 1™, Marele Premiu al Australiei. Urmărește al treilea weekend de spectacol de pe circuit, 22 – 24 martie

Înainte de Grand Prix-ul de la Melbourne, Luke Browning conduce clasamentul piloților de Formula 3™.

Pentru mai multe detalii legate de Formula 3™ accesați Antena Sport.

Citește și: Program Formula 2™, Marele Premiu al Australiei. Urmărește al treilea weekend de spectacol de pe circuit, 22 – 24 martie

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Program Formula 2™, Marele Premiu al Australiei. Urmărește al treilea weekend de spectacol de pe circuit, 22 – 24 martie... Ce mașini are în colecția sa actualul lider al campionatului Formula 1™. Max Verstappen se mândrește cu o colecție impre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x