Antena Căutare

Prognoza meteo 17 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

harta romaniei cu simboluri prognoza meteo pusa pe drapelul tarii
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România. | Shutterstock.com

Descoperă previziunile meteorologilor despre ziua de miercuri, 17 aprilie 2024. Iată câte grade se vor înregistra.

Prognoza meteo 17 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Valorile termice vor continua să scadă, astfel că în vestul, centrul şi nordul ţării se vor situa sub normele perioadei, în timp ce, în rest, vor caracteriza în continuare o vreme mult mai caldă.

Cerul va avea înnorări şi va ploua local în nord-vest şi pe arii extinse în rest. Vor fi mai ales averse, iar în regiunile sud-estice se vor semnala descărcări electrice şi cantităţile de apă vor fi mai însemnate, vor depăși pe alocuri 20…30 l/mp.

Citește și: Cum va arăta vremea pe fiecare săptămână din aprilie. Meteorologii au anunțat schimbări radicale de temperatură

La munte, în general la altitudini mai mari de 1500 m, îndeosebi spre seară şi noaptea se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, precum şi în Dobrogea şi local în Muntenia şi sudul Moldovei, cu rafale de 50…70 km/h.

Temperaturile maxime se vor situa de la 9 grade în nordul Moldovei până la 29 de grade în Dobrogea continentală, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 14 grade.

Prognoza meteo pentru București, miercuri, 17 aprilie 2024

Vremea va fi în general instabilă şi se va răci. Cerul va avea înnorări şi vor fi perioade cu averse, cel mai probabil după orele amiezii însoţite şi de descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

Citește și: Se schimbă vremea! ANM: „După zilele cu 29 de grade Celsius se va răci accentuat". Ce zile vor avea grade mai puține

Vezi cum va fi vremea de mâine în secţiunea de pe observatornews.ro

Prognoza meteo 16 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 18 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x